Facebook Pixel «Δεν έμεινα για το οικονομικό κομμάτι»
| 2011-07-16 21:13:00

«Δεν έμεινα για το οικονομικό κομμάτι»

«Δεν έμεινα για το οικονομικό κομμάτι»

Με δηλώσεις του ο Κώστας Μανωλάς αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ τόνισε πως «δέχτηκα την προσφορά της ΑΕΚ, με κάποιες τροποποιήσεις στο συμβόλαιο μου, που δεν είχαν σχέση με το οικονομικό κομμάτι».

Αναλυτικά:

«Η ουσία είναι ότι δέχτηκα την προσφορά της ΑΕΚ, με κάποιες τροποποιήσεις στο συμβόλαιο μου, που δεν είχαν σχέση με το οικονομικό κομμάτι. Τις δέχθηκε ο κύριος Αδαμίδης και έτσι θέλαμε κι εγώ και η ΑΕΚ να συνεχίσουμε μαζί.

"Η συμφωνία έκλεισε σε χρόνο-ρεκόρ και αυτό είναι που μετράει. Δώσαμε τα χέρια και συνεχίζουμε. Χάρηκα απλά που ο πρόεδρος εκτίμησε την αγωνιστική μου προσφορά, την αξία που έχει το όνομα μου για την ΑΕΚ, αλλά και την προσωπικότητα μου. Είναι πολύ σημαντικά πράγματα όλα αυτά για ένα νέο παιδί και μαζί κίνητρο, προκειμένου να βελτιώνεται συνεχώς», τόνισε ο Μανωλάς και αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο προπονητής μας θα είναι υπεύθυνος της προετοιμασίας, όχι όπως πέρυσι που ήρθε αφού είχε αρχίσει το πρωτάθλημα. Μαθαίνουμε κοντά του, βελτιωνόμαστε, γινόμαστε καλύτεροι. Και με τα νέα παιδιά στην ομάδα φιλοδοξούμε σε καλύτερη πορεία».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags