17/07/11 - 20:15

«Είμαστε μία οικογένεια»

Το καλό κλίμα και το «δέσιμο» μεταξύ των παικτών είναι το μεγάλο «όπλο» του Παναθηναϊκού για την φετινή χρόνια σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πέρασμα του «τριφυλλιού» από τον Σισέ στους Κλέιτον, Πετρόπουλο.

«Είμαστε μία οικογένεια»
36.285views 0shares

«Έχουμε ένα στόχο και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν. Πρέπει να περάσουμε την Οντένσε, που είναι ο πρώτος αντίπαλος και να είμαστε στους ομίλους του Europa League, που είναι ο πιο εφικτός στόχος της χρονιάς και πρέπει πάση θυσία να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε γα να πετύχουμε πρώτα αυτό και βλέπουμε. Η δουλειά που γίνεται μας δίνει τις βάσεις για να περάσουμε αυτά τα δύο ματς και μετά θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League», ανέφερε αρχικά ο «Κατσούρ».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίζει πιο ομαδικά τη νέα χρονιά:

«Παίζουμε πιο ομαδικό ποδόσφαιρο από ότι πέρυσι, όλοι τρέχουμε για την ομάδα. Ήταν λογικό από τη στιγμή που υπήρχε ο Σισέ να είχαμε ένα πλάνο παιχνιδιού βασισμένο πάνω του. Ανάλογα με τους παίκτες που έχεις, ανάλογα παίζεις. Πρέπει να αλλάξουμε στιλ. Παίζαμε δύο χρόνια με τον Σισέ, που ήταν το μεγάλο μας όπλο και συνήθως πετύχαινε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Αυτό πρέπει να αλλάξει, τώρα που έφυγε και η ομάδα να μάθει να παίζει με τους επιθετικούς που έχει αυτή τη στιγμή, τους Πετρόπουλο και Κλέιτον.

Έχουν διαφορετικό στιλ από τον Σισέ. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε με τον προπονητή και νομίζω ότι από τα φιλικά που έχουμε δώσει, η ομάδα πάει καλά. Πρεσάρουμε όλοι μαζί, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Πρεσάραμε δύο-δύο, ένας-ένας και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Τώρα υπάρχει αποτέλεσμα. Είμαστε μα οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχει να κάνει με αυτό που σας είπα. Όσο περισσότερο είσαι με κάποιον παίκτη, δένεσαι πιο πολύ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε τώρα ένα φιλικό με τον Ατρόμητο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για το δημιουργικό κομμάτι ανέφερε:

«Κάναμε ευκαιρίες σήμερα, ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε χώρους στο πρώτο ημίχρονο, αυτοί πρέσαραν πολύ ψηλά, αλλά είναι και το πρώτο δικό μας παιχνίδι που οι βασικοί έπαιξαν περισσότερο χρόνο, περίπου 65 λεπτά».

Τέλος ανέφερε ότι μέσα στο γήπεδο φαίνεται η καλή ή κακή κλήρωση:

«Κλήρωση καλή ή κακή δεν υπάρχει, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, να αποκλείσουμε τους Δανούς και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ