Facebook Pixel Τρομερή αποκάλυψη για Νεϊμάρ και Παρί από τον Ντάνι Άλβες!
| 2017-08-06 00:05:00

Τρομερή αποκάλυψη για Νεϊμάρ και Παρί από τον Ντάνι Άλβες!

Τρομερή αποκάλυψη για Νεϊμάρ και Παρί από τον Ντάνι Άλβες!

Μεγάλη εντύπωση προξενεί αυτό που είπε ο Βραζιλιάνος για τον νέο του συμπαίκτη στην παριζιάνικη ομάδα.

Ο Ντάνι Άλβες άφησε τη Γιουβέντους και μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι πριν ακόμα "σκάσει" το θέμα με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

Και μπορεί ο Νεϊμάρ να παρουσιαζόταν ως αανποφάσιστος για το αν θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό που είπε ο Άλβες φανερώνει ότι ο συμπαίκτης του μάλλον είχε αποφασίσει εδώ και καιρό!

Ο Άλβες μίλησε στο "Sky Italia" και αποκάλυψε ότι δεν είπε αυτός στον Νεϊμάρ να πάει στην Παρί, αλλά συνέβη το αντίστροφο αφού ο κύριος "222 εκατομμύρια" του ζήτησε να μετακομίσει στην γαλλική ομάδα, προφανώς γιατί ήξερε ότι θα καταλήξουν να είναι συμπαίκτες!

"Ο Νεϊμάρ μου ζήτησε να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν, δεν του το ζήτησα εγώ» είπε ο διεθνής μπακ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Γιουβέντους. "Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να παίζει πολύ με την μπάλα" είπε ο Βραζιλιάνος. "Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι κατάλαβαν το στιλ παιχνιδιού μου και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήμουν χαρούμενος και αποφάσισα να βρω άλλη ομάδα. Είμαι όμως ευγνώμων στην Γιούβε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags