Facebook Pixel Σόκαρε την Γιουβέντους στο 93' η Λάτσιο και πήρε το Σούπερ Καπ! Απίθανη εξέλιξη με τρία γκολ από το 85' και μετά! (vid)
| 2017-08-13 23:45:00

Σόκαρε την Γιουβέντους στο 93' η Λάτσιο και πήρε το Σούπερ Καπ! Απίθανη εξέλιξη με τρία γκολ από το 85' και μετά! (vid)

Σόκαρε την Γιουβέντους στο 93' η Λάτσιο και πήρε το Σούπερ Καπ! Απίθανη εξέλιξη με τρία γκολ από το 85' και μετά! (vid)

Εκπληκτικό! Η Λάτσιο κατάφερε να πάρει το τρόπαιο (3-2) από την Γιουβέντους με ένα γκολ του Μούρτζια στο 93' κι ενώ είχε προηγηθεί "τρελή" επιστροφή από την "Γηραιά Κυρία" από 0-2 σε 2-2!

Απίστευτη ματσάρα στο ιταλικό Σούπερ Καπ! Η Λάτσιο προηγήθηκε με 2-0, η Γιουβέντους επέστρεψε στο τέλος, αλλά... βρέθηκε στο "καναβάτσο" με γκολ στο 93', χάνοντας το τρόπαιο.

Οι "λατσιάλι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 32', ενώ ο στο 54' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Όλα έδειχναν πως η Λάτσιο θα φτάσει σε ένα απρόσμενα άνετο τρόπαιο, όμως η καρδιά της Γιουβέντους δεν είχε χτυπήσει για τελευταία φορά. Αφού μείωσε με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα στο 85', έφερε το ματς στα ίσα στο 91' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αργεντινού.

Παρόλα αυτά, ο τελικός μας επιφύλασσε ακόμα μία τεράστια συγκίνηση, αφού η Λάτσιο κατάφερε να... σοκάρει τους "μπιανκονέρι" με γκολ του Μούρτζια στο 93', ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Λουκάκου.

Το 3-2 δεν άλλαξε στο λεπτό που απέμενε και η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, κατακτώντας το Σούπερ Καπ και μάλιστα απέναντι στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Ювeнтyc - Лaциo 2:3 от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags