Facebook Pixel Μαύρα χάλια για τον Παναθηναϊκό και στην Κέρκυρα! Έμεινε τελευταίος, φωνάζει για πέναλτι!
| 2017-09-10 22:24:00

Μαύρα χάλια για τον Παναθηναϊκό και στην Κέρκυρα! Έμεινε τελευταίος, φωνάζει για πέναλτι!

Μαύρα χάλια για τον Παναθηναϊκό και στην Κέρκυρα! Έμεινε τελευταίος, φωνάζει για πέναλτι!

Κάκιστοι οι "πράσινοι", έχασαν 1-0 στο... ντέρμπι των ουραγών κι έμειναν τελευταίοι! Ο Επστάιν με πέναλτι το γκολ της Κέρκυρας, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ του Καμπέσας στο 88'!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να απογοητεύει, αφού ηττήθηκε στην Κέρκυρα με 1-0 και έμεινε τελευταίος χωρίς βαθμό μετά από τρία παιχνίδια (έχει δυο ισοπαλίες, αλλά ξεκίνησε με -2). Το γκολ της νίκης για την Κέρκυρα πέτυχε ο Επστάιν με πέναλτι στο 18’, ενώ στο 20’ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι. ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, με τον Λουτσιάνο (30’), τους Χίλιεμαρκ και Λουντ (32’) και τον Καμπέσας (80’). Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται και για πέναλτι που κακώς δεν τους δόθηκε στο 88’.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ

Στην κατηγορία αυτή θα μπορούσαν να μπουν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, θα επιλέξουμε τον Γιώργο Κουτρουμπή που έκανε απρόσεκτο πέναλτι με χέρι στο 17’, από το οποίο προήλθε το γκολ της Κέρκυρας, ενώ ακόμα ένα δικό του λάθος στο 52’ «χάρισε» στους γηπεδούχους μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. 

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Με 4-4-1-1 παρέταξε τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, συμπεριλαμβάνοντας στην ενδεκάδα τους νεοαποκτηθέντες, Μουνιέ και Χίλιεμαρκ. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βλαχοδήμος, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κουτρουμπή-Κολοβέτσιο, δεξί μπακ τον Γιόχανσον και αριστερό τον Χουλτ. Δίδυμο στον άξονα ήταν ο Κουρμπέλης με τον Χίλιεμαρκ, αριστερά ο Λουντ και δεξιά ο Μουνιέ. Ο Λουτσιάνο κινήθηκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Τσάβες.

Βλέποντας την ομάδα του να μη λειτουργεί καλά, ο Ουζουνίδης πέρασε στο ημίχρονο τον Άλτμαν αντί του νευρικού Λουτσιάνο, βάζοντάς τον αριστερά και περνώντας στον άξονα του Μουνιέ. Παρ’ όλα αυτά, ο ανέτοιμος Γάλλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει και στο 61’ τη θέση του πήρε ο Καμπέσας. Στο 67’ τα έπαιξε όλα για όλα βγάζοντας έναν στόπερ, τον Κολοβέτσιο και βάζοντας επιθετικό , τον Μολίνς. Κανένας δεν έκανε τη διαφορά, ωστόσο οι τρεις τους συνδυάστηκαν στην πιο όμορφη φάση του Παναθηναϊκού στο 80’ που παραλίγο να φέρει την ισοφάριση.

Με 4-2-3-1 κατέβηκε η Κέρκυρα του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο Γιαννακόπουλος ήταν στο τέρμα στο τέρμα, στόπερ οι Γρομητσάρης και Ιωάννου, αριστερά ο Σοϊλέδης και δεξιά ο Σπίνουλας. Αμυντικοί μέσοι οι Σιόντης, Μπαλάφας, με τον Ντουαλά λίγο πιο μπροστά και τους Γκομές, Επστάιν στα «φτερά». Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Παμλίδης.

Το αμυντικό πλάνο του Βοσνιάδη με παιχνίδι στην κόντρα δούλεψε στην εντέλεια. Έχοντας το προβάδισμα, «έδεσε» κι άλλο την άμυνά του στο 69’ περνώντας τον Αρτυματά αντί του Παμλίδη.

Η ΦΑΣΗ

Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ, ο Μπράιαν Καμπέσας είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 80’ ο παίκτης από το Εκουαδόρ έγινε το τελικός αποδέκτης ωραίου συνδυασμού μεταξύ Μολίνς και Άλτμαν, αλλά αστόχησε με κεφαλιά όντας ολομόναχος από κοντινή απόσταση.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ...

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας διαχειρίστηκε καλά σε γενικές γραμμές ένα νευρικό ματς. Ορθώς καταλόγισε πέναλτι στο χέρι του Κουτρουμπή στο 17’, ενώ δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει από τον έλεγχό του βγάζοντας ακριβοδίκαια κάρτες για διαμαρτυρίες και καθυστερήσεις. Παρ’ όλα αυτά, τα… χάλασε στο τέλος, καθώς δεν έδωσε το πέναλτι που έκανε ο Σοϊλέδης στον Καμπέσας στο 88’! Σε αυτή τηφάση, πάντως, επηρεάστηκε από τον βοηθό του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ

HΚέρκυρα μπήκε για να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δηλαδή να δώσει χώρο στον Παναθηναϊκό και να επιτεθεί στην κόντρα. Τα κατάφερε περίφημα, βρήκε και γκολ με πέναλτι και πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, έδειξε να έχει ξεκάθαρο πρόβλημα χημείας, έκανε λίγες ευκαιρίες και απογοήτευσε τους φιλάθλους του που έδωσαν δυναμικό παρών στην Κέρκυρα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ...

Μετά το τραγικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρο πρόβλημα. Η ομάδα είναι τελευταία, παρουσιάζει τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και ο κλοιός γύρω από το Τριφύλλι σφίγγει επικίνδυνα. Τεράστια νίκη για την Κέρκυρα, που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, εάν επαναλάβει εμφανίσεις σαν την αποψινή.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Δείτε τα καλύτερα στιγμιόοτυπα της αναμέτρησης ΕΔΩ

 

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79’ Κόντος), Μπαλάφας (86’ Ζορμπάς), Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69’ Αρτυματάς)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67’ Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61’ Καμπέσας), Λουντ, Λουτσιάνο (46’ Άλτμαν), Τσάβες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags