Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά απ’ το Λιμάνι – «Δεν πρόκειται να χάσουμε από αυτούς»
| 2017-09-24 09:03:00

Ατάκες-φωτιά απ’ το Λιμάνι – «Δεν πρόκειται να χάσουμε από αυτούς»

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά απ’ το Λιμάνι – «Δεν πρόκειται να χάσουμε από αυτούς»

«Την έχουμε την ΑΕΚ, είναι του χεριού μας», λένε από τον Πειραιά.

«Στόχος για την ομάδα μας είναι η επάνοδος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και για να γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ της αντιπάλου του, όπως έχει πράξει πολλάκις στο παρελθόν».

Με αυτό ακριβώς το σπάνιο από επίσημο σάιτ συλλόγου μήνυμα-σύνθημα ξεκίνησε από χθες για τους Πειραιώτες το αποψινό ντέρμπι με την Ενωση, που πραγματικά βρίσκει τους παίκτες των Ερυθρολεύκων αλλά και τον ίδιο τον Μπεσνίκ Χάσι με το... μαχαίρι στα δόντια, αλλά και με πάρα πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν ακράδαντα στο θετικό αποτέλεσμα απόψε στο ΟΑΚΑ και όπως έλεγαν χαρακτηριστικά σε μεταξύ τους συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες «δεν πρόκειται να χάσουμε από αυτή την ΑΕΚ! Την έχουμε, είναι του χεριού μας».

Πέρα από το γεγονός ότι οι μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν στα τρία από τα πέντε τελευταία ματς που επισκέφτηκαν την έδρα της Ενωσης, επαληθεύοντας τη διατύπωση του ερυθρόλευκου δελτίο Τύπου, στον Πειραιά ακόμα θυμούνται την πρόσφατη μεγάλη νίκη τους μέσα στην έδρα της ΑΕΚ με 1-0 για το Κύπελλο, που όμως δεν συνοδεύτηκε από πρόκριση...

Κι αυτό επειδή ο Οσκαρ Καρντόσο στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης δεν βρήκε δίχτυα για λίγα εκατοστά, αλλά η μπάλα στην κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι και η Ενωση «λυτρώθηκε».

Ενας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές εκείνης της βραδιάς ήταν ο Αλεξίς Ρομαό, ο οποίος αποτελεί το συνδετικό κρίκο της περσινής ομάδας με τη φετινή και ο οποίος έχει ήδη... φροντίσει να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους νεότερους στην ομάδα συμπαίκτες του.

«Από εμάς καθαρά εξαρτάται το αποτέλεσμα. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη», βροντοφώναξε χθες ο Γάλλος, ο οποίος δεν... καταλαβαίνει από έδρες και... καυτές ατμόσφαιρες. Αντίθετα, έχει αποδείξει πως αναβαίνει η αδρεναλίνη του σε τέτοιες συνθήκες, γι' αυτό μάλιστα και δεν έκρυψε πως «από το να είναι το γήπεδο άδειο, είναι πολύ προτιμότερο να είναι γεμάτο με φιλάθλους των αντιπάλων».

«Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε τέτοιες συνθήκες», συμπλήρωσε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, δείχνοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάνε αποφασισμένοι απόψε στο ΟΑΚΑ για μια μεγάλη... παράσταση!.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags