Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσταξε μέλι για την ΑΕΚ ο Κάναντι
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-26 13:23:00

Έσταξε μέλι για την ΑΕΚ ο Κάναντι

Sportdog Team
Έσταξε μέλι για την ΑΕΚ ο Κάναντι

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου για την Ένωση.

Τους επιθετικούς της ΑΕΚ εκθείασε ο Νταμίρ Κάναντι ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» για το Europa League με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης. Ο προπονητής του Ατρομήτου τόνισε ότι η γραμμή κρούσης της Ένωσης έχει την ποιότητα να κρίνει ένα ματς. Παράλληλα αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα θητεία του στον Περιστεριώτικο πάγκο.

«Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, ενώ ειδικά στην επίθεση υπάρχουν μονάδες που μπορούν να κρίνουν ένα ματς. Θα προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας. Όμως και η Αούστρια έχει ποιότητα και είναι ικανή στις αντεπιθέσεις» τόνισε αρχικά ο Αυστριακός προπονητής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο τιμόνι του Ατρομήτου λέγοντας: «Είναι μεγάλη η αποστολή που ανέλαβα και τώρα το απολαμβάνω. Ο Ατρόμητος είναι κάτι σαν την Άλταχ στην Αυστρία, αλλά ίσως με περισσότερες δυνατότητες. Στην Αυστρία ο τρόπος προπόνησης είναι εντελώς διαφορετικός. Στην Ελλάδα ζητάνε γρήγορη επιτυχία κάτι που φαίνεται από τις πολλές αλλαγές προπονητών».

Τέλος μίλησε για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του πριν λίγες μέρες: «Είναι μία ιστορία που ακόμη με βασανίζει. Δεν είναι ωραίο να έχεις ξένους στο σπίτι σου και δίπλα στο κρεβάτι σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags