Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Ολυμπιακός την... έπαθε και από τα παιδιά του
| 2017-10-01 19:12:00

Ο Ολυμπιακός την... έπαθε και από τα παιδιά του

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός την... έπαθε και από τα παιδιά του

Έχει τα προβλήματά του και βρήκε δύο...θηρία μπροστά του.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της ήττας του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο ήταν η απόδοση των ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών που έχουν δοθεί δανεικοί στην ομάδα του Περιστερίου. Η συμβολή του Γιαννιώτη και του Ρισβάνη στη μεγάλη νίκη των φιλοξενούμενων ήταν καθοριστικότατη. Ήταν αμφότεροι θηρία και έπαιξαν με επαγγελματισμό.

Ο πρώτος έκανε σημαντικές επεμβάσεις. Όλα τα λεφτά όμως ήταν η απόκρουση στην κεφαλιά του Ρομαό, στο 82', για την οποία ο Τάκης Λεμονής δεν πίστευε στα μάτια του και ωρυόταν μπροστά στον πάγκο. Ο δε διεθνής στόπερ ήταν καταλυτικός στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου. Έκανε απίστευτα κοψίματα, τόσο χαμηλά όσο στον αέρα και δεν άφησε τους επιθετικούς της ομάδας, που ανήκει, να γίνουν περισσότερο απειλητικοί.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν εκτός από τα προβλήματα που έχει την... έπαθε και από τα παιδιά του. Ο Ρισβάνης είναι δανεικός, ενώ ο Γιαννιώτης έχει πάει στο Περιστέρι ως ελεύθερος, αλλά οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αφού έχει μπει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags