Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο κόσμος στέλνει μήνυμα! Κατάμεστο το Καραϊσκάκη με Κροατία
| 2017-11-11 23:14:00

Ο κόσμος στέλνει μήνυμα! Κατάμεστο το Καραϊσκάκη με Κροατία

Sportdog Team
Ο κόσμος στέλνει μήνυμα! Κατάμεστο το Καραϊσκάκη με Κροατία

Κοντά στην Εθνική οι Έλληνες οπαδοί – πόσα εισιτήρια έχουν φύγει.

Το βαρύ 4-1 του Ζάγκρεμπ κατακρεούργησε τις ελπίδες της Εθνικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Κροατία αποδείχτηκε καθόλα ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, οι Έλληνες οπαδοί όμως δεν πτοήθηκαν από τη βαριά ήττα. Στέκονται δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μάλιστα έμπρακτα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν φύγει περισσότερα από 20.000 εισιτήρια για τον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης»! Παρά το κλίμα κριτικής που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις τάξεις της αθλητικής κοινωνίας για την εικόνα της Εθνικής στο «Μάξιμιρ» οι Έλληνες οπαδοί δηλώνουν παρόντες δίπλα στους παίκτες της πατρίδας μας. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει, ότι στα δύσκολα ο λαός είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

«Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τι τα 20.000. Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00. Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags