Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χείμαρρος» Μπέος! «Έγκλημα αν βάλουν στο παιχνίδι του τίτλου τον Ολυμπιακό»
| 2017-11-20 16:51:00

«Χείμαρρος» Μπέος! «Έγκλημα αν βάλουν στο παιχνίδι του τίτλου τον Ολυμπιακό»

«Χείμαρρος» Μπέος! «Έγκλημα αν βάλουν στο παιχνίδι του τίτλου τον Ολυμπιακό»

Φοβερές ατάκες για τους ερυθρόλευκους, ΠΑΟΚ και Βόλο!


Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο τελών εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο χθεσινό ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΝΠΣ, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για τους μισθούς στην ΕΠΟ: «Είναι πρόκληση. Ναι μεν, ένας άνθρωπος με πανεπιστημιακές γνώσεις πρέπει να πληρώνεται, όμως σε μια Ελλάδα με τον κόσμο σε εξαθλίωση δεν μπορεί η ΕΠΟ και η όποια ΕΠΟ να είναι ένα άλλο κομμάτι, μια άλλη Ελλάδα. Πρέπει να συμβαδίζουν. Κάποιος που έχει την ικανότητα να αμείβεται καλά ας το κάνει, όχι όμως να προκαλεί. Ας ξεφύγουν λίγο αν θέλουν, αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Και δεν είναι σε φουλ απασχόληση οι περισσότεροι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να υπάρξει σφίξιμο του ζωναριού και όλοι να συμβάλλουν. Άλλες ήταν οι εποχές πριν 5-6 χρόνια και άλλες τώρα».
 
Για όσα συνέβησαν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βόλος: «Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να κρατήσουν τα σκήπτρα που τόσα χρόνια είχαν εκμεταλλευόμενοι το σήμα κάποιων ιστορικών ομάδων. Ανίκανοι και θλιμμένοι παράγοντες και πολιτικοί απατεώνες εκμεταλλεύονταν τις ομάδες. Κάποιες από αυτές δεν έχουν ρεύμα, νερό, ενημερότητες. Για ποιες ομάδες μιλάμε; Δεν είναι δική μου η ομάδα, όμως, βγήκα επίσημα και είπα ότι στηρίζω τη νέα ομάδα του Βόλου. Πρέπει ο Βόλος να γυρίσει σελίδα. Αυτοί που εκπροσωπούν τη μιζέρια και την κακομοιριά πρέπει να τελειώσουν. Να πάμε όλοι μαζί μια αγκαλιά. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα όπως η Λάρισα. Μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη Super League. Το έχει ανάγκη η πόλη».
 
Για το ότι τελεί σε αργία από τα καθήκοντά του ως δήμαρχος: «Δεν έχω κανέναν αποκλεισμό από το να ασχολούμαι με την πόλη μου. Τελώ προσωρινά σε αργία. Είναι ένα σκάνδαλο, διότι έχω τιμωρηθεί χωρίς να έχω δικαστεί. Μου έχουν επιβάλλει την ποινή στέρησης να βάζω υπογραφές. Δεν μπορεί, όμως, να μου στερήσει κανείς το δικαίωμα να σχεδιάζω με τους συνεργάτες μου την αλλαγή της πόλης. Παραλάβαμε ταμείο 3,5 εκ. ευρώ και τώρα το φτάσαμε στα 20 εκ. ευρώ. Παρακαλούν οι εργολάβοι να πάρουν δουλειά από τον Βόλο. Πληρώνονται μέσα σε 30 ημέρες. Ποιον θα ρωτήσω για το αν θα προσφέρω στην πόλη μου; Ο κόσμος με επέλεξε μέσω μιας δημοκρατικής διαδικασίας. Απλά τελώ προσωρινά σε αργία».
 
Για τη νέα ομάδα του Βόλου: «Στηρίξαμε τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, όταν, όμως, βλέπω τέτοια κατάντια είναι λογικό να βγω και να πω ναι στηρίζω τη νέα ομάδα του Βόλου. Τη στηρίζω ως φίλαθλος. Το καλοκαίρι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, να πάρει ο κόσμος από μια μετοχή και διαρκείας. Αν κόσμος αποφασίσει και θέλει τη νέα ομάδα στον Βόλο είναι θέλημα του κόσμου. Αν όχι είναι δικαίωμά του και η ομάδα θα φύγει. Ο κόσμος θα το αποφασίσει αυτό, όμως, όχι τα διάφορα συμφέροντα».
 
Για τη συνέχεια στη Super League: «Θα είναι έγκλημα αν βάλουν στο παιχνίδι του τίτλου τον Ολυμπιακό. Όχι ότι δεν δικαιούται. Όμως, δεν έχει την ομάδα που είχε στο παρελθόν και αφού δεν έχει και τα βοηθήματα, ας σοβαρευτούν οι υπόλοιποι και ας διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες μονάδες, οι οποίες, όμως, δεν έχουν γίνει ομάδα. Οφείλουν να βρουν τη χημεία τους και ο ΠΑΟΚ να γίνει ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags