Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι περιμένουν στην ΑΕΚ για Λιβάγια;
| 2017-11-21 08:13:00

Τι περιμένουν στην ΑΕΚ για Λιβάγια;

Sportdog Team
Τι περιμένουν στην ΑΕΚ για Λιβάγια;

Η Ένωση θέλει να τον κρατήσει αλλά... κάτι περιμένει.

Στην Ένωση στηρίζονται στον Κροάτη φορ και θα ήθελαν να δεσμευτούν μαζί του και μετά το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. 

Η συμφωνία της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, προβλέπει καταβολή 1,8 εκατ. ευρώ, με τον Λιβάγια αυτόματα να παραμένει στα «κιτρινόμαυρα» μέχρι το 2022.

Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν προς συμφέρον της ΑΕΚ, εφόσον η ισπανική ομάδα υποβιβαστεί, μιας και την δεδομένη στιγμή είναι στην τελευταία θέση της La Liga και προβληματίζει με τις εμφανίσεις της.

Το μέλλον του Λιβάγια ίσως επηρεαστεί από την βαθμολογική θέση του συλλόγου από τα Κανάρια Νησιά, καθώς ενδέχεται το κόστος απόκτησής του να μειωθεί, με την ελληνική ομάδα να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και τον παίκτη, λογικά, να μην επιθυμεί να αγωνιστεί στην Segunda Division.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρχει και ρήτρα απελευθέρωσής του, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό προς το παρόν το καθεστώς του συμβολαίου του στην περίπτωση αυτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags