Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός κόβει μεταγραφή στην ΑΕΚ – Ο παίκτης που θέλει να φύγει κι ο ρόλος του ΠΑΟΚ
| 2017-11-22 14:45:00

Αυτός κόβει μεταγραφή στην ΑΕΚ – Ο παίκτης που θέλει να φύγει κι ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αυτός κόβει μεταγραφή στην ΑΕΚ – Ο παίκτης που θέλει να φύγει κι ο ρόλος του ΠΑΟΚ

Ποιος βάζει... στοπ στον Λυμπερόπουλο;

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να φέρει "ζεστό" χρήμα στα ταμεία του Παναθηναϊκού είναι ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός "ψάχνεται" για μεταγραφή στο εξωτερικό, όμως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στην Ένωση, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει "γάμος" με τον αριστερό μπακ του "τριφυλλιού", καθώς στην θέση του υπάρχει ο Έλντερ Λόπες που κάνει καλό πρωτάθλημα, ενώ ο Χουλτ θα ζητήσει πάνω από 500.000 ευρώ συμβόλαιο, ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν στην ΑΕΚ.

Περισσότερο... επικίνδυνος για να μπει "σφήνα" για τον Σουηδό είναι ο ΠΑΟΚ, την ώρα που ο Μάριν Λέοβατς δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά και μετά τον Γενάρη.

Πάντως, ακόμα κι έτσι η περίπτωση του 27χρονου είναι δύσκολη και για τους Θεσσαλονικείς, αφού ο Παναθηναϊκός, προφανώς και δεν θα τον αφήσει να φύγει ως ελεύθερος. 

Το βέβαιο είναι ότι ο Χουλτ θα ήθελε να παραμείνει στους Πράσινους, όμως με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό, είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί αυτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags