Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή στην 4άδα με 4άρα! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-17 20:36:00

Επιστροφή στην 4άδα με 4άρα! (BINTEO)

Sportdog Team
Επιστροφή στην 4άδα με 4άρα! (BINTEO)

Η Λίβερπουλ συνέτριψε 4-0 την Μπόρνμουθ.

Με τεσσάρα στην έδρα της Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ έκανε το πιο μεστό φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της και σκαρφάλωσε ξανά στην τέταρτη θέση της Premier League.

Μόλις στο 11` ο Κουτίνιο σημάδεψε το δοκάρι με φοβερή εκτέλεση φάουλ, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η ατομική ενέργεια που επιχείρησε στο 20’ η ολοκλήρωση της οποίας βρήκε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς, αφού ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή, «δημιούργησε» το χώρο που έψαχνε για να σκοράρει και το πραγματοποίησε με όμορφο πλασέ!

Στο 26` ο Φιρμίνο χρεώθηκε ασίστ από ένα φαινομενικά χαμένο κόρνερ, αφού πρόλαβε την μπάλα στη γραμμή και ο Λόβρεν ήταν εκεί για να εκμεταλλευτεί το γύρισμα του συμπαίκτη του, γράφοντας με κεφαλιά το 2-0 από το ύψος της μικρής περιοχής.

Και αφού ο Ντεφό δεν κατάφερε να βάλει τα «κεράσια» και πάλι στο παιχνίδι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι (39') ύστερα από όμορφη κάθετη πάσα του Σάνισλας, ήρθε το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ (σ.σ. επίσης με ατομική ενέργεια) στην εκπνοή του πρώτη μέρους να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν... τράβηξαν το πόδι από το γκάζι και αφού ο Τσάμπερλεν βρήκε το δοκάρι στο 59ο λεπτό, ήρθε η ώρα να σκοράρει και ο Φιρμίνο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε-από θέση οφσάιντ-τη σέντρα του Κουτίνιο και έκανε με κεφαλιά του 4-0.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags