Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή έκπληξη Λεμονή με Χατζισαφί - Απίστευτα λεφτά Μαρινάκη, γι’ αυτό έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ
| 2017-12-30 12:15:00

Τρελή έκπληξη Λεμονή με Χατζισαφί - Απίστευτα λεφτά Μαρινάκη, γι’ αυτό έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρελή έκπληξη Λεμονή με Χατζισαφί - Απίστευτα λεφτά Μαρινάκη, γι’ αυτό έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ

Πού θα παίζει ο Ιρανός και οι λεπτομέρειες του μεγάλου deal.

 

Λύσεις σε περισσότερες από μία θέσεις «βλέπουν» στον Ολυμπιακό πως μπορούν να βρουν με την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί. Γι'αυτό και από το Λιμάνι έκαναν τα πάντα ώστε να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του παίκτη από τον Πανιώνιο, με προσωπική συνάντηση, μάλιστα, ανάμεσα στον μάνατζερ του Ιρανού, Ρέζα Φαζέλι και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο διεθνής μπακ-χαφ δεν θα κόψει τον δρόμο του Λεονάρντο Κούτρη προς την καθιέρωση, καθώς μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις και μάλιστα, σε πόστα στα οποία αυτή τη στιγμή «πονάνε» οι Ερυθρόλευκοι!

Είναι χαρακτηριστικό πως η εισήγηση που υπάρχει στους διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι πως ο Χατζισαφί μπορεί να βοηθήσει εξίσου σημαντικά και ως αριστερός εξτρέμ, πέρα από μπακ και ως γνωστόν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από παίκτες αυτή στιγμή για τα άκρα της επίθεσής τους (μετά την «καρατόμηση» των Καρσελά και Μπεν, αλλά και την περίεργη κατάσταση που επικρατεί με τον Σεμπά). 

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί σίγουρα από την 1η κιόλας αγωνιστική του νέου έτους έτοιμες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης του και ο Χατζισαφί μπορεί να προσφέρει άμεσα βοήθεια σε ρόλο μπροστά από τον Κούτρη, αν του ζητηθεί!

Μάλιστα, όπως προκύπτει, ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει για το φετινό χειμώνα την απόκτηση δύο εξτρέμ και ο Χατζισαφί μπορεί να θεωρηθεί πως θα είναι ο ένας εξ αυτών, με τον επόμενο βέβαια να αναμένεται πως θα έχει κάποιο ακόμα πιο «βαρύ» όνομα. 

Επίσης, ο 28χρονος Ιρανός μπορεί να παίξει και στον άξονα, χωρίς να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Στο Λιμάνι θα ήθελαν σίγουρα έναν επιπλέον «κόφτη» πίσω από τον Αλεξίς Ρομαό και ο Χατζισαφί μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις και στον συγκεκριμένο τομέα! Κάπως έτσι, στο Λιμάνι θεωρούν ότι βρήκαν μία αξιόλογη και αξιόπιστη «τρία σε ένα» λύση στο πρόσωπο του νυν παίκτη του Πανιωνίου, γι' αυτό και δεν έκαναν πίσω στο άκουσμα των οικονομικών ανταλλαγμάτων που απαιτούνταν για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. 

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο Πανιώνιος θα εισπράξει ένα οικονομικό αντίτιμο μεταξύ 600-800.000 ευρώ, μαζί με κάποια μπόνους, ποσό που όπως λέγεται ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να κάνει πίσω στην υπόθεση. 

Αλλά και ο παίκτης υπολογίζεται πως αμείβεται ετησίως με περισσότερες από 400.000 ευρώ και έτσι στα 3,5 χρόνια του νέο του συμβολαίου θα βάλει στον λογαριασμό του πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ! Πρόκειται δηλαδή συνολικά για μια μεταγραφή της τάξεως περίπου των 2 εκατ. ευρώ, με την ερυθρόλευκη διοίκηση να ποντάρει στις εξαιρετικές συστάσεις των Φρανσουά Μοντέστο, Καρίμ Ανσαριφάρντ προκειμένου να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags