Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι τρέχει με Αλαφούζο; Γιατί «ανακατεύτηκε» και πόσα δίνει τον Γενάρη - Τόσα για Κουρμπέλη
| 2018-01-03 13:02:00

Τι τρέχει με Αλαφούζο; Γιατί «ανακατεύτηκε» και πόσα δίνει τον Γενάρη - Τόσα για Κουρμπέλη

Sportdog Team
Τι τρέχει με Αλαφούζο; Γιατί «ανακατεύτηκε» και πόσα δίνει τον Γενάρη - Τόσα για Κουρμπέλη

Τι θα γίνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Συνάντηση του mr. ΣΚΑΙ με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο αποκαλύπτει ο σημερινός αθλητικός Τύπος στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και είναι προφανές ότι υπάρχει έγκριση Αλαφούζου στον Διαμαντόπουλο για το πώς θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια.

Κάτι που το sportdog.gr είχε αναφέρει μετά από εκείνο το περίφημο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ότι δηλαδή για τον Αλαφούζο οι Διαμαντόπουλος και Ουζουνίδης είναι κάτι σαν... ευλογία Θεού, καθώς κρατάνε το... τσουνάμι στην ομάδα!

Εξυπακούεται, λοιπόν, πως από την στιγμή που «πρόθυμα» γίνονται εθελοντές - μάρτυρες αμφότεροι στο Τριφύλλι, θα έπαιρναν και το ok του Αλαφούζου για τη συνέχεια.

Με μια παράμετρο, όμως: Δεν έχει υπάρξει καμία κουβέντα για «μεταγραφικό σχεδιασμό»! Και φυσικά δεν προβλέπεται ούτε ένα ευρώ για νέους παίκτες από τον Αλαφούζο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Τόσα θα φέρει ο Κουρμπέλης

Το ρεπορτάζ που έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης για τον Κουρμπέλη, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός τον βγάζει στη βιτρίνα και περιμένει να πιάσει 3 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι για τον Κουρμπέλη δεν υπάρχει πρόταση στον Παναθηναϊκό. Και τα 3 εκατ. ευρώ που ζητάει το τριφύλλι αποτελούν τροχοπέδη. Ως συνήθως, αν και εφόσον έρθει πρόταση (που δεν υπάρχει τώρα), θα υποχωρήσει αρκετά η τιμή του. Με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ εννοείται ότι ο Παναθηναϊκός θα τον πουλήσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ποια οψιόν για Λουτσιάνο;

Κάτι ακόμα που διαβάσαμε σήμερα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφορά τον Λουτσιάνο και την οψιόν αγοράς. Κάτι που δεν ισχύει. Ο Λουτσιάνο είχε υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών και από 1/1 του 2018 θα ενεργοποιούνταν νέο, διάρκειας δύο χρόνων. Αυτό τουλάχιστον είχαν πει στον Παναθηναϊκό όταν ήρθε και όχι κάτι περί ρήτρας και οψιόν αγοράς...
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags