Facebook Pixel Sportdog.gr | Ματσάρα με... κουλούρια – Έχασαν τα άΧαστα ΠΑΣ και Αστέρας
| 2018-01-07 19:14:00

Ματσάρα με... κουλούρια – Έχασαν τα άΧαστα ΠΑΣ και Αστέρας

Sportdog Team
Ματσάρα με... κουλούρια – Έχασαν τα άΧαστα ΠΑΣ και Αστέρας

Λευκή ισοπαλία στους Ζωσιμάδες.

Ωραίο ματς έγινε στο ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης, χωρίς ωστόσο να μπούνε γκολ.

Το παιχνίδι είχε αρκετό ενδιαφέρον από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, η οποία είχε τα πάντα, φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα, αποκρούσεις και δοκάρι. Ο ΠΑΣ απείλησε στο 5' με τον Κόντε και στο 15' ο Αστέρας απάντησε με τον Μανιά, ενώ στο 29' είχαν άλλη μία ευκαιρία από σουτ του Γιαννούλη. Στο δεύτερο μέρος το ματς άρχισε να παίρνει περισσότερο ενδιαφέρον μετά το 65' όταν οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με Μανιά (69') και Τσιλιανίδη (71'). Ένα λεπτό αργότερα ο Μανθάτης έχασε τετ α τετ για τους Ηπειρώτες, ενώ στο 84' ο Κόντε απώλεσε άλλη μία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στις καθυστερήσεις οι Αρκάδες είχαν δοκάρι με τον Σελίν. Έτσι παρέμεινε το 0-0 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Ο ΠΑΣ συγκατοικεί με την Ξάνθη στην 10η θέση με 18 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε 15ος με 23.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο Αθανασιάδης κατέβασε ρολλά για τον Αστέρα Τρίπολης έκανε σημαντικές αποκρούσεις και κράτησε την ομάδα του.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (63' Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (78' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (46' Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (64' Kυριακόπουλος), Τσιλιανίδης, Μανιάς (80' Γκοντό)

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι του Σελίν στο 92'

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Σκουλάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ φώναξαν για οφσάιντ στο 15, στη φάση του Μανιά. Δεν είχαν δίκιο, αφού ο φορ των Αρκάδων καλυπτόταν.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, αμφότερες έχασαν ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Οι προπονητές έκαναν οτιδήποτε περνούσε από το χέρι τους για να αλλάξουν τις ισορροπίες στη σκακιέρα, όταν όμως χάνονται ευκαιρίες σαν του Κόντε στο 89' συνειδητοποιεί ο θεατής, ότι δεν φταίει ο διαιτητής.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Το 0-0 αδικεί την εικόνα του παιχνιδιού, το οποίο είχε αρκετά κενά διαστήματα με χαμηλό ρυθμό, αλλά υπήρξαν φάσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags