Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες που θα συζητηθούν για Χατσερίντι - «Περισσότερο στο dna του ΠΑΟΚ από Μολέντο»
| 2018-01-09 23:26:00

Ατάκες που θα συζητηθούν για Χατσερίντι - «Περισσότερο στο dna του ΠΑΟΚ από Μολέντο»

Sportdog Team
Ατάκες που θα συζητηθούν για Χατσερίντι - «Περισσότερο στο dna του ΠΑΟΚ από Μολέντο»

Ποιος στάζει μέλι για τον διεθνή Ουκρανό με τις ελληνικές ρίζες.

Παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Εβγέν Χατσερίντι σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στο Metropolis 95.5. Ο γνωστός προπονητής υποστήριξε ότι ο Χατσερίντι είναι ένας πολύ σκληρός και δυνατός παίκτης και σε σύγκριση με τον Μολέδο βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο για να μπει πιο γρήγορα στο dna της ομάδας.

Αναφερόμενος στη μάχη του πρωταθλήματος τόνισε ότι οι αναμετρήσεις ανάμεσα στους μεγάλους θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον φετινό πρωταθλητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χατσερίντι: «Είναι ένα παιδί στυλ Μανωλά. Είναι ένα παιδί πολύ σκληρό, δυνατό, με μέτρια στριψίματα, με αρκετά καλή ταχύτητα, τότε του έλειπε η ποιότητα στο χτίσιμο από πίσω, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Βέβαια τώρα έχει βελτιωθεί και σε αυτό πάρα πολύ. Είναι ένας καλός παίκτης με ελληνικές ρίζες, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα εάν έρθει θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το εάν θα κάνει τη διαφορά: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται να βάζει στο ρόστερ του καλύτερους παίκτες. Αξίζει και μπορεί να είναι σχετικά εύκολα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και σίγουρα θα βοηθήσει. Για το εάν θα κάνει τη διαφορά αυτό εξαρτάται από την προσαρμογή και από τη χημεία που θα έχει με την ομάδα».

Για το συμβόλαιο του Χατσερίντι: «Είναι ένα λογικό νούμερο για την Ουκρανία»

Για σύγκριση Χατσερίντι – Μολέδο: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Χατσερίντι είναι πιο στόπερ από τον Μολέδο που είναι πιο εγκεφαλικός. Είναι και οι δύο σκληροί και δυναμικοί. Ο Χατσερίντι είναι πιο γρήγορος, ίσως και στο χτίσιμο του παιχνιδιού είναι καλύτερος. Ικανοί στο ψηλό παιχνίδι. Ο Χατσερίντι βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο για να μπει πιο γρήγορα στο dna της ομάδας. O Μολέδο είναι πιο λίμπερο, μπορεί να οργανώσει καλύτερα την αμυντική γραμμή».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ για Μολέδο: «Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό».

Για το πρωτάθλημα: «Έχουν μείνει πολλά παιχνίδια με τις αποστάσεις να είναι μικρές. Είναι όλα πολύ ανοιχτά. Και οι τρεις ομάδες έχουν δείξει ότι βρίσκουν λύσεις απέναντι σε μικρές και μεσαίες ομάδες. Πιστεύω ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι καθοριστικά, θα είναι εξάποντα, εκεί θα κριθεί και το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ μπορεί να δουλέψει στην κόντρα επίθεση και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες. Η δύναμη της Τούμπας δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι εύκολα παιχνίδια αυτά. Είναι όλα ανοιχτά. Όποιος δεν κάνει λάθη και κερδίσει περισσότερους βαθμούς στα ντέρμπι θα πάρει και το πρωτάθλημα».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags