Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση Sportdog: Απόφαση Τίγρη για Βράνιες – Έτσι τιμωρεί τον Βόσνιο!
| 2018-01-17 20:44:00

Επιβεβαίωση Sportdog: Απόφαση Τίγρη για Βράνιες – Έτσι τιμωρεί τον Βόσνιο!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog: Απόφαση Τίγρη για Βράνιες – Έτσι τιμωρεί τον Βόσνιο!

Ακριβά θα πληρώσει την... ανταρσία του ο αμυντικός.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έδειξε σημεία ζωής το βράδυ της Τετάρτης μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός δεν κατάφερε να δώσει πειστικές δικαιολογίες, μάλιστα η πλευρά του προσπάθησε να τα μαζέψει υποστηρίζοντας, ότι ο παίκτης ήταν άρρωστος.

Και μετά την... ανταρσία απ' ότι φαίνεται θα επέλθει και τιμωρία. Η πρώτη καμπάνα έκρουσε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος τα είπε ενώπιος ενωπίω με τον ποδοσφαιριστή. Ο ηγέτης της ΑΕΚ παρενέβη για το θέμα και ξεκαθάρισε στον 28χρονο στόπερ πως δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση για την παραχώρησή του. Ακόμα και αν η ΑΕΚ ικανοποιηθεί οικονομικά δηλαδή, δεν πρόκειται να δώσει το ΟΚ για να πωληθεί.

Για την τιμωρία του Βράνιες και την αντίδραση του Τίγρη, σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr άλλωστε από το πρωί της Τετάρτης.

Έτσι ο Βράνιες θα αναγκαστεί να συμπληρώσει τον χρόνο του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2019. Το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για τον Βόσνιο στην ΑΕΚ και πλέον είναι στο χέρι του, να το αναστρέψει. Να δηλώσει μεταμέλεια και να επιστρέψει στις προπονήσεις θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Χιμένεθ. Διαφορετικά θα αναγκαστεί να προπονείται μόνος του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags