Facebook Pixel Sportdog.gr | Σισέ: «Δεν μπορώ να χωνέψω την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»!
| 2018-01-21 19:41:00

Σισέ: «Δεν μπορώ να χωνέψω την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»!

Sportdog Team
Σισέ: «Δεν μπορώ να χωνέψω την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ»!

Το... φυσάει και δεν κρυώνει ο Σενεγαλέζος.

Μια πολύ ενδιαφέρουμε συνέντευξη φιλοξενεί το επίσημο πρόγραμμα, που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Ξάνθη και αφορά τον Παπ Αμπού Σισέ. 

«Νιώθω πολύ καλά εδώ. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος και όλοι στην ομάδα με δέχθηκαν από την πρώτη μέρα καλά και με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου. Το αισθάνομαι πραγματικά και δεν μπορώ να το κρύψω. Έχω προλάβει στο μικρό διάστημα που είμαι εδώ να αγαπήσω ιδιαιτέρως τον Ολυμπιακό. Με κάνουν να νιώθω σημαντικός, ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο χαίρονται να βλέπουν στο γήπεδο, αλλά και εκτός», είπε αρχικά ο 23χρονος στόπερ και ρωτήθηκε για το διάστημα που δεν υπολογιζόταν από τον Χάσι:

«Σκεφτόμουν ότι δεν αφήσω την απογοήτευση να με πάρει από κάτω. Πριν βγει η λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θεωρούσα ότι θα είχα μία θέση σε εκείνη. Ο προπονητής έκρινε το αντίθετο και το σεβάστηκα. Μίλησα πολύ με τον εαυτό μου τότε και αποφάσισα να παλέψω περισσότερο για να πάρω την θέση μου στην ενδεκάδα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερα».

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει τον τίτλο, εξήγησε: «Στον Ολυμπιακό δεν χαρίζεται τίποτα. Αντιθέτως οφείλουμε σε κάθε ματς να ‘ματώνουμε’ για να κερδίσουμε. Έχουμε την ποιότητα και την ομάδα να νικήσουμε όλους τους αντιπάλους μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Σισέ έδειξε και την θέλησή του για να τελειώσει την σεζόν ως πρωταθλητής: «Επιθυμώ διακαώς να κατακτήσω αυτό το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο 8ο συνεχόμενο και στο 45ο της ιστορίας της. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Μιλάμε για ένα ιστορικό ρεκόρ, το οποίο θέλουμε να πετύχουμε φέτος».

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ χαρακτήρισε «δυνατή ομάδα την Ξάνθη», ενώ για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Δυνατά ματς. Παιχνίδια για οποία επιλέξαμε να γίνουμε ποδοσφαιριστές. Είμαι βέβαιος ότι το Καραϊσκάκη θα 'βράζει' στο πρώτο ματς όπως και στο παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε στην έδρα μας στον 2ο γύρο. Κάτι χρωστάμε στην ΑΕΚ από την οποία που είχαμε υποστεί στο γήπεδό τους. Ήττα την οποία ακόμα και τώρα δεν μπορώ να χωνέψω. Πως γύρισαν αυτό το παιχνίδι και το χάσαμε. Θέλουμε να προκριθούμε επί της ΑΕΚ. Δεν θα είναι εύκολο , παρότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Θέλουμε το νταμπλ. Θα κοιτάζουμε να εκμεταλλευτούμε το πρώτο ματς στην έδρα μας στο έπακρο. Να έχουμε σκορ πρόκρισης, ώστε να πάμε στο ΟΑΚΑ και να είμαστε από πάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε».

Ο Σισέ έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Πάμε όλοι μαζί, ως ένα, για το πρωτάθλημα. Να είστε κοντά και να μας στηρίζετε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags