Facebook Pixel Sportdog.gr | Xαμός με τον... τρελό Χολέμπας - Τα πάνω-κάτω στην καριέρα του; - Ο Μάρκο Σίλβα και ο... Ολυμπιακός
| 2018-01-23 20:58:00

Xαμός με τον... τρελό Χολέμπας - Τα πάνω-κάτω στην καριέρα του; - Ο Μάρκο Σίλβα και ο... Ολυμπιακός

Sportdog Team
 Xαμός με τον... τρελό Χολέμπας - Τα πάνω-κάτω στην καριέρα του; - Ο Μάρκο Σίλβα και ο... Ολυμπιακός

Δεν αλλάζει μυαλά ο 33χρονος, πλέον, άσος.

Τρομερή ανατροπή υπάρχει τον τελευταίο μήνα στην καριέρα του Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος παρότι μέχρι πρότινος είχε πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του, η αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα από την Γουότφορντ, άλλαξε σημαντικά τα δεδομένα.

Παρότι ο Έλληνας άσος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τον σύλλογο, ο Χάβι Γκάρθια που είναι ο νέος προπονητής του, δείχνει για την ώρα να μην τον εμπιστεύεται, με αποτέλεσμα ήδη να υπάρχουν πολλά σενάρια για πιθανή αποχώρησή του, ενώ έσκασε και η πρώτη σοβαρή πρόταση.

Αναφερόμαστε στο «μπάσιμο» της Γαλατασαράι, η οποία παρακολουθεί εδώ και καιρό στενά τον 33χρονο μπακ, που αρέσει πολύ στον Φατίχ Τερίμ και για αυτό ήδη έκαναν κρούση στην Γουότφορντ.

Τα λεφτά είναι αρκετά καλά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση αφορά τον δανεισμό του για έξι μήνες έναντι 600.000 ευρώ και φυσικά οψιόν για το καλοκαίρι, ωστόσο για την ώρα το deal είναι στον άερα.

Η Γουότφορντ το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει άποψη και είναι θετική στην παραχώρηση του Χολέμπας, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν… τρελαίνεται με την προοπτική της Τουρκίας. Θυμίζουμε πως πριν μερικά χρόνια έκανε τα πάντα για να φύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό τη Ρόμα, από την οποία στη συνέχεια κατέληξε στην Αγγλία.

Γι’ αυτό και κανείς από όσους εμπλέκονται στο deal, δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά ότι θα κλείσει άμεσα, καθώς η φήμη του… τρελού που συνοδεύει τον Χολέμπας, τους κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags