Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο με Ντάουντα!
| 2018-01-28 19:07:00

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο με Ντάουντα!

Sportdog Team
Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο με Ντάουντα!

Νίκη για τους Περιστεριώτες επί της ΑΕΛ (1-0) με σκόρερ τον Νιγηριανό!

Μετά από δυο συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις επιτυχίες, καθώς επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντάουντα και εδραιώθηκε για στην 4η θέση της βαθμολογίας με διαφορά 10 βαθμών από Ξάνθη και Πανιώνιο.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δυσκολεύονται να παράξουν επικίνδυνες φάσεις. Ο Ατρόμητος απείλησε με κεφαλιά του Βασιλακάκη που μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς στο 25’, ενώ η ΑΕΛ είχε ένα καλό φάουλ του Ναζλίδη, που κατέληξε στα χέρια του Γιαννιώτη (38’).

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά με στόχο να σκοράρει και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 53’, όταν ο Ντιγκινή βρήκε τον Μπρούνο μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός σούταρε ψηλά. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που αναζητούσαν στο 61’. Ο Μπρούνο τροφοδότησε τον Ντιγκινί, αυτός γύρισε από τα δεξιά και ο Ντάουντα έκανε το 1-0 με δεξί πλασέ από κοντά!

Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, αφού η ΑΕΛ δεν έδειξε ικανή να πιέσει για την ισοφάριση. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος είχε δυο ευκαιρίες να πετύχει ακόμα ένα γκολ, όμως ο Βασιλακάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτικές θέσεις τόσο στο 79’ όσο και στο 85’.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ντάουντα πέτυχε το γκολ του Ατρομήτου, όμως ο Ντιγκινί ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Περιστεριωτών. Έβγαλε την ασίστ για το τέρμα του Νιγηριανού, ενώ ήταν μέσα στις περισσότερες καλές στιγμές που δημιούργησε ο Ατρόμητος.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Ντάουντα στο 61’ επετεύχθη μετά από ωραία συνεργασία του Μπρούνο με τον Ντιγκινί και έμελλε να χαρίσει τη νίκη στον Ατρόμητο.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Γιώργου Τζοβάρα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες και πήρε τεράστιο προβάδισμα στη μάχη που δίνει για να μπει στην τετράδα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και πήρε δίκαια το τρίποντο, ενώ η ΑΕΛ εμφάνισε σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία και δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλό της.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε το γκολ του Ντάουντα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης (87’ Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς (73’ Μάντσον), Κιβρακίδης (46’ Μπρούνο)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Βασιλείου, Μπαστακός

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέτζας (20’ Κρίζμαν, 65’ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75’ Περόνε), Μασούρας

Στον πάγκο: Σαφαρίκας, Γκοΐκοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags