Facebook Pixel Sportdog.gr | Λατρεία για Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Τρομερή δήλωση από ξένο άσο!
| 2018-02-15 21:40:00

Λατρεία για Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Τρομερή δήλωση από ξένο άσο!

Sportdog Team
Λατρεία για Γκαρσία στον Ολυμπιακό - Τρομερή δήλωση από ξένο άσο!

Ποιος αποθέωσε τον Καταλανό τεχνικό;

Ο Όσκαρ Γκαρσία βρίσκεται για μικρό χρονικό διάστημα στον Ολυμπιακό, όμως φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό των παικτών.

Τουλάχιστον, αυτό ισχύει σίγουρα για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μίλησε στην "Farda News" και αποθέωσε τον Καταλανό τεχνικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ο προπονητής τους τον αντιμετωπίζει όπως ένας πατέρας τον γιό του!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το πέρασμά του από την Ισπανία και τις τότε εκτιμήσεις: «Έλεγαν αρκετοί τότε ότι δεν θα κάνω καριέρα και πως θα γύριζαν στο Ιράν. Ο Θεός και η οικογένειά μου με βοήθησαν. Προσπάθησα πολύ και τα κατάφερα αλλά με βοήθησε πολύ και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τη σχέση του με τον Όσκαρ Γκαρσία: «Έχουμε πολύ καλή σχέση. Με καταλαβαίνει και είναι σίγουρος για μένα. Με πιστεύει πολύ. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι όπως ενδιαφέρεται ένας πατέρας για τον γιο του. Ο κόουτς Γκαρσία με εμπιστεύεται πολύ και μου δίνει πρωτοβουλίες και οδηγίες για να παίρνω την ομάδα στις πλάτες μου. Ότι μου λέει προσπαθώ να το κάνω επακριβώς».

Για τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ: «Φυσικά και θέλω πολύ να πάω και το περιμένω. Να παίξω και να σκοράρω. Είναι όνειρο ζωής και μεγάλος στόχος ένα Μουντιάλ με την Εθνική του Ιράν και δουλεύω και για αυτό».

Για τους Ιρανούς στην Ελλάδα: «Μας αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί ένα πολύ καλό δρόμο και ένα ενδιάμεσο στάδιο ειδικά για παιδιά 19 και 20 ετών. Υπάρχουν πολύ καλοί Ιρανοί παίκτες εδώ αλλά και νεαρά παιδιά που μπορεί να έρθουν».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags