Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα μαχαιριά για Χατσερίντι και ΠΑΟΚ – Αλλόκοτη συμπεριφορά μετά την ΑΕΚ
| 2018-02-20 20:38:00

Δημοσίευμα μαχαιριά για Χατσερίντι και ΠΑΟΚ – Αλλόκοτη συμπεριφορά μετά την ΑΕΚ

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Δημοσίευμα μαχαιριά για Χατσερίντι και ΠΑΟΚ – Αλλόκοτη συμπεριφορά μετά την ΑΕΚ

Η αντίδραση του στόπερ της Ντιναμό και η εξήγηση από τους συμπατριώτες του.

Για το πως είδαν τον Εβγέν Χατσερίντι στην αναμέτρηση της Ντιναμό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κάνουν λόγο ουκρανικά δημοσιεύματα. Αυτά που γράφονται όμως σίγουρα δεν ευνοούν τη μεταγραφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

«Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Χατσερίδη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μπορεί ο Χατσερίδης να μην... εντυπωσίασε τους απεσταλμένους του Δικεφάλου, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν βγάζουν συμπεράσματα από ένα ματς και θα συνεχίσουν να σκανάρουν τον παίκτη και σε άλλους αγώνες της Ντιναμό καθώς θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη, για το αν το επίπεδο του Ουκρανού αμυντικού, είναι αντίστοιχο των χρημάτων που ζητάει», αναφέρεται στον Τύπο.

Είναι αλήθεια, ότι ο Χατσερίντι δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του κόντρα στην ΑΕΚ. Τα λάθη του ήταν πολλά και ο Γιακουμάκης πήρε πολλές μάχες απέναντι στον Ουκρανό στόπερ, ο οποίος ήταν τρελαμένος μετά το πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League.

Μάλιστα δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν, ούτε δέχτηκε να κάνει δηλώσεις γεγονός που παραξένεψε και τους Ουκρανούς απεσταλμένους του Τύπου, οι οποίοι απέδιδαν τη συμπεριφορά του στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. «Είναι περίεργο, που δεν μίλησε, γιατί είναι καλό παιδί, επικοινωνιακός και πάντα πρόσχαρος», είπε μεταξύ άλλων στο sportdog Ουκρανός συνάδελφος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags