Facebook Pixel Sportdog.gr | Άσχημη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό: Τρόμος στους Πράσινους - Ποιος μπορεί να χαντακώσει την ομάδα;
| 2018-02-21 15:59:00

Άσχημη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό: Τρόμος στους Πράσινους - Ποιος μπορεί να χαντακώσει την ομάδα;

Sportdog Team
Άσχημη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό: Τρόμος στους Πράσινους - Ποιος μπορεί να χαντακώσει την ομάδα;

Τι έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Eκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στα γραφεία της ΕΠΟ και, πλέον, η απόφαση της Δικαιοσύνης αναμένεται σε μια περίπου εβδομάδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν αναβολή για μια ακόμη φορά, ωστόσο ο δικαστής εξήγησε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει ήδη αρκετές φορές αναβολή και δεν μπορεί να δώσει άλλη.

Ο Πάρης Ατλαμάζογλου, δικηγόρος του 38χρονου άσου, ζήτησε επίσης από την πλευρά του να εκδικαστεί η υπόθεση και ο πελάτης του προχώρησε στο αίτημα ενεργοποίησης αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό!

«Μιλάμε για 97.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, μπορεί να βρει αυτά τα χρήματα και να μας πληρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Ατλαμάζογλου.

Αν οι Πράσινοι πληρώσουν μέχρι να βγει η απόφαση, μπορούν να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών ακόμα - αν τους επιβληθεί τελικά η ποινή. Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags