Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες-φωτιά Ανσαριφάρντ για Τούμπα: «Αν συνέβαινε τώρα θα...» - Τι είπε για Παναθηναϊκό!
| 2018-03-02 13:09:00

Ατάκες-φωτιά Ανσαριφάρντ για Τούμπα: «Αν συνέβαινε τώρα θα...» - Τι είπε για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά Ανσαριφάρντ για Τούμπα: «Αν συνέβαινε τώρα θα...» - Τι είπε για Παναθηναϊκό!

Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε θέση!

Μιλώντας στη Nova σχολίασε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, που δεν άρχισε ποτέ, αλλά και για επικείμενο εναντίον του Παναθηναϊκού:

«Θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό που φύγαμε. Το ίδιο θα κάναμε και τώρα αν συνέβαινε το ίδιο. Το ίδιο έγινε και πέρσι στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Η αντίδραση μας ήταν σωστή να φύγουμε.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν άρχιζε το παιχνίδι και βάζαμε ένα γκολ. Επαναλαμβάνω πως καλά κάναμε και φύγαμε. Ας αποφασίσει το δικαστήριο. Ο Ολυμπιακός πάντα έχει πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.

Μας έχει ζητήσει ο προπονητής να ξεχάσουμε τα πάντα από το ντέρμπι. Περιμένουμε τον δικαστή και πιστεύω πως θα πρέπει η τιμωρία του ΠΑΟΚ να είναι η ιδια με τον Παναθηναϊκού. Να σταματήσει να παραπονιέται ο ΠΑΟΚ, ήταν επικίνδυνο να συνεχιστεί ο αγώνας και καλώς τελείωσε έτσι.

Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ειναι δυσάρεστο πουυ δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. ΠερΊμενα διαφορετική φιλοξενία στην Τουμπα, αφού και στο Καραϊσκάκη δεν έγινε το παραμικρό, έτσι έπρεπε να γίνει και εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags