Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ατάκα στον Σαββίδη από άσο του ΠΑΟΚ - «Θέλω να μου δώσεις 1 ευρώ παραπάνω από τον...»!
| 2018-03-03 21:00:00

Απίστευτη ατάκα στον Σαββίδη από άσο του ΠΑΟΚ - «Θέλω να μου δώσεις 1 ευρώ παραπάνω από τον...»!

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα στον Σαββίδη από άσο του ΠΑΟΚ - «Θέλω να μου δώσεις 1 ευρώ παραπάνω από τον...»!

Ποιος το ζήτησε και ποια ήταν η αντίδραση του Ιβάν;

Σε ανύποπτο χρόνο ο ΠΑΟΚ ενθουσίασε τους οπαδούς του, καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με την ομάδα μέχρι το 2022.

Εκτός από το ότι κράτησε στην Τούμπα τον πρώτο του σκόρερ, με τη συγκεκριμένη κίνηση ο Δικέφαλος κέρδισε και τις εντυπώσεις, αφού απέσπασε το «ναι» του παίκτη, παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια του «χρυσή» πρόταση από την Κίνα, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα.

Ο Πρίγιοβιτς έχει «δεθεί» με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ωστόσο η αγάπη του για τον Δικέφαλο δεν ήταν ικανή από μόνη της να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν χωρούν συναισθηματισμοί και ο Ιβάν Σαββίδης έπρεπε πρωτίστως να καλύψει τον παίκτη οικονομικά για να πετύχει την παραμονή του.

Γι' αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μετέτρεψε τον Σέρβο στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, προσφέροντάς του συμβόλαιο με αποδοχές υψηλότερες του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι ξεπερνά στην ιεραρχία τον μέχρι πρότινος πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, Μαουρίσιο, που αμείβεται με 1.5 εκατ. και τον τρίτο, Βιεϊρίνια, που λαμβάνει 1.3 εκατ.

Μάλιστα, στην «πιάτσα» των ατζέντηδων συζητιέται πολύ έντονα ότι αυτός ήταν ο όρος που έθεσε ο Πρίγιοβιτς για να ανανεώσει. Για την ακρίβεια, λέγεται χαρακτηριστικά ότι ο Σέρβος ζήτησε να πάρει... έστω και ένα ευρώ περισσότερο από τον Μαουρίσιο, με τον Σαββίδη να ικανοποιεί την επιθυμία του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags