Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι τα «σπάει» και σηκώνει κούπα - Οι κινήσεις Μελισσανίδη που θα ξεράνουν τον ΠΑΟΚ
| 2018-03-05 21:00:00

Έτσι τα «σπάει» και σηκώνει κούπα - Οι κινήσεις Μελισσανίδη που θα ξεράνουν τον ΠΑΟΚ

του Νίκου Στεργίου
Έτσι τα «σπάει» και σηκώνει κούπα - Οι κινήσεις Μελισσανίδη που θα ξεράνουν τον ΠΑΟΚ

«Ελέγχει» τα πάντα ο Τίγρης, πού παίζεται όλο το παιχνίδι.

H χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και η «γκέλα» του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη», έβαλε την ΑΕΚ ξανά σε θέση οδηγού στην κούρσα του πρωταθλήματος.   

Μάλιστα, πολλοί εκτιμούν ότι πολύ δύσκολα η φετινή Ένωση μπορεί να χάσει αυτόν τον τίτλο, αν πάει τελικλα στην Τούμπα με +5 βαθμούς διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά την τιμωρία των «ασπρόμαυρων» με -3 για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ποινή που δύσκολα θα αλλάξει σε δεύτερο βαθμό, στην έφεση δηλαδή που θα ασκήσουν οι Θεσσαλονικείς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει ότι ξέρουν να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις και με βάση το πρόγραμμα που έχουν μέχρι το τέλος της σεζόν, θεωρείται ότι μόνο με… αυτοκτονία μπορεί η ΑΕΚ να μη βγει πρωταθλήτρια.

Θυμίζουμε ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια η Ένωση έχει να παίξει με τις ομάδες που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, δηλαδή τον Πλατανιά, τον Απόλλωνα, την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό, με μοναδικό «δύσκολο» ματς, εκτός απ’ αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, να είναι εκείνο απέναντι στον επικίνδυνο -αλλά πάντα αδιάφορο- Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.  
 
Η ΑΕΚ διαθέτει παίκτες, προπονητή και κυρίως διοίκηση με εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις, γι’ αυτό υπάρχει η εκτίμηση ότι η Ένωση δεν μπορεί να χάσει αυτό το πρωτάθλημα. 

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάντα στο νου του τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ), κάτι που αποδεικνύεται από το ότι η ΑΕΚ δεν έχει εκφράσει έντονα παράπονα για τη διαιτησία, αλλά ούτε και τις έχει επιρρίψει κανείς «ευνοϊκά» σφυρίγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.    

Εξάλλου, η «πιάτσα» έχει βουίξει τελευταία πως στην Ομοσπονδία επίκεινται κι άλλες αλλαγές. Όχι άμεσα, αλλά προσεχώς, με τον «Τίγρη» να έχει αποδείξει πως πάντοτε παρακολουθεί από κοντά τα τεκταινόμενα και πως ποτέ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του!   

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags