Facebook Pixel Sportdog.gr | Να τι λένε στον ΠΑΟΚ για το φύλλο αγώνα: «Δίωξη για εισβολή και μόνο στον Σαββίδη»
| 2018-03-12 13:33:00

Να τι λένε στον ΠΑΟΚ για το φύλλο αγώνα: «Δίωξη για εισβολή και μόνο στον Σαββίδη»

Sportdog Team
Να τι λένε στον ΠΑΟΚ για το φύλλο αγώνα: «Δίωξη για εισβολή και μόνο στον Σαββίδη»

Διαβάστε τι αναφέρουν στον Δικέφαλο του Βορρά.

Μόνο για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι για οπλοφορία ενδέχεται να διωχθεί ποινικά ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ, αφότου πήραν στα χέρια τους τον φύλλο αγώνα.

Όπως λένε, σε αυτό δεν αναφέρεται με ποιανής ομάδας υπαιτιότητα διακόπηκε το παιχνίδι, απλά αρκείται στο να αναγράφει τα γεγονότα.

Από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, το ματς δε διακόπηκε λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη, αλλά γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν στον Κομίνη τρομοκρατημένοι μετά την εισβολή. 

Ο Κομίνης αναφέρει ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και μετά από κουβέντα με τον βοηθό θα το κατακύρωνε τελικά, αλλά πριν προλάβει να δείξει σέντρα έγινε η εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο που αναγράφεται ως φράση είναι του Λούμπος Μίχελ στον διαιτητή, που του είπε: «you are finished today» και δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στα περί «νεκρών», όπως υποστήριζε η ΑΕΚ ότι ειπώθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ προς στον ρέφερι του ντέρμπι.

Τέλος, δεν αναφέρει πουθενά ότι ο ίδιος είδε τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να οπλοφορεί, αλλά έχει σημειώσει τα όσα του έχουν πει οι άνθρωποι της Ένωσης, ενώ αναγράφεται ότι υπάρχει απώθηση του Βασίλη Δημητριάδη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags