Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξέχασαν τα μπαζούκας και ασχολούνται με το πιστολάκι του Σαββίδη»!
| 2018-03-14 00:08:00

«Ξέχασαν τα μπαζούκας και ασχολούνται με το πιστολάκι του Σαββίδη»!

Sportdog Team
«Ξέχασαν τα μπαζούκας και ασχολούνται με το πιστολάκι του Σαββίδη»!

Δήλωση που θα προκαλέσει ντόρο.

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, και μίλησε για την διακοπή του πρωταθλήματος, τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.

 Αναλυτικά όσα είπε:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: «Αυτό που παρατηρώ είναι το στοιχείο της υποκρισίας από την κυβέρνηση που είναι έντονο για την διακοπή, αφού ακόμη και αυτή η υποκριτική απόφαση γιατί είναι για μια εβδομάδα καθώς μετά δεν θα έχουμε πρωτάθλημα λόγω Εθνικής και λόγω Πάσχα. Η Πολιτεία παίρνει τέτοιες υποκριτικές αποφάσεις εδώ και πολλά χρόνια και η διακοπή δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα».

 Για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν ήμουν αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένα έκτρωμα εδώ και 20-30 χρόνια. Αυτό που έγινε στην Τούμπα ήταν κάτι πολύ άσχημο, μας θίγει όλους και κυρίως τον Ιβάν Σαββίδη, και μπράβο του που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Όμως αυτό το πιστόλι που δυσφημεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τον Σαββίδη και όλους μας. Τόσα χρόνια πιστόλια αόρατα χτυπούν το ποδόσφαιρο, αυτό απλά ήταν ορατό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς από όλους τους παράγοντες χτυπιέται από καλάζνικοφ και μπαζούκας και όχι από αυτό το μικρό πιστόλι, από ό,τι είδα. Δεν βλέπω να υπάρχουν αποτελέσματα, δεν υπάρχει αντίδραση ακόμη και αν συνεχίζω να πιστεύω στην διοίκηση της ΕΠΟ και στον Βαγγέλη τον Γραμμένο. Δεν θα αλλάξει τίποτα η διακοπή, χρειάζονται ριζοσπαστικές λύσεις και να αλλάξουμε σαν Ελληνες νοοτροπία».

Για το ποιος μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τους κανονισμούς: «Κάποιοι κανονισμοί πρέπει να μπουν και οι ήδη υπάρχοντες κανονισμοί να εφαρμοστούν. Αν το παιχνίδι στην Τούμπα ήταν διεθνές, τότε δεν θα τολμούσε κανείς να μπει στην διαδικασία που μπήκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τα ίδια λάθη τα διαιτητικά. Είμαστε οι περισσότεροι υποκριτές, δυστυχώς. Ισως να μας χρειάζεται ένα GRexit, από τη στιγμή που υπάρχει τέτοιο ποδόσφαιρο γιατί να έχουμε ποδόσφαιρο στην χώρα μας; Πολύ φοβάμαι ότι θα μας το επιβάλλουν η UEFA-FIFA, αν και αυτοί δεν είναι και πολύ καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags