Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» για κορυφαίο όνομα της Super League - Θα μείνει «κάγκελο» η ομάδα του, τι θα κάνει
| 2018-03-19 23:15:00

«Χαμός» για κορυφαίο όνομα της Super League - Θα μείνει «κάγκελο» η ομάδα του, τι θα κάνει

Sportdog Team
«Χαμός» για κορυφαίο όνομα της Super League - Θα μείνει «κάγκελο» η ομάδα του, τι θα κάνει

Φούντωσαν τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του…

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Νταμίρ Κάναντι, καθώς όσο οδεύουμε προς τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν, τόσο αυξάνονται οι υποψήφιοι «μνηστήρες» για τον τεχνικό του Ατρόμητου.
 
Ήδη το όνομα του Αυστριακού προπονητή «παίζει» πολύ δυνατά στην πατρίδα του, ακόμα και για την εθνική ομάδα, ενώ ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει ιδανικά την καριέρα του στην Αγγλία.
 
Παράλληλα, ο 48χρονος τεχνικός παρουσιάζεται να έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Γερμανίας, ωστόσο το τελευταίο σενάριο που ακούστηκε για την Καϊζερσλάουτερν δε φαίνεται να έχει καμία βάση, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που οδεύει ολοταχώς προς την τρίτη εθνική, κάτι που, βεβαίως, δεν αναμένεται να… συγκινήσει τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου.
 
Πάντως, εντός της εβδομάδας αναμένεται ο Αυστριακός τεχνικός να συζητήσει και με τον Ατρόμητο, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ελληνική ομάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει ο «γάμος», ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον 48χρονο τεχνικό από το εξωτερικό, δεν αποκλείεται να ζητήσει παράταση και χρόνο από την ομάδα του Περιστερίου.
 
Mία εξέλιξη που μόνο θετική δε θα είναι για τον Ατρόμητο, καθώς πλέον θα απομακρυνθεί σημαντικά το ενδεχόμενο παραμονής του Νταμίρ Κάναντι. Ένα ενδεχόμενο όχι τόσο ακραίο, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, και κάτι για το οποίο το sportdog.gr σας έχει προϊδεάσει με σχετικό ρεπορτάζ από τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags