20/03/18 - 20:30

Ξέσπασμα πρώην Παναθηναϊκού για το ποδόσφαιρο: «Είναι ντροπή»

Προκαλεί λείπει σε όποιον ασχολείται, τόνισε.

Sportdog Team
Ξέσπασμα πρώην Παναθηναϊκού για το ποδόσφαιρο: «Είναι ντροπή»
837views 0shares

Ο Ζοσέ Πεσέιρο κατέθεσε τον προβληματισμό, την ανησυχία αλλά και την λύπη του, σχετικά με την ανάμειξη παικτών σε προκαθορισμένα αποτελέσματα που έχουν κλονίσει το πορτογαλικό ποδόσφαιρο.

«Επηρεάζει και προκαλεί λύπη σε όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Είναι λυπηρό και είναι καλό να σταματήσουμε να μιλάμε γι 'αυτό. Είναι ντροπή, ντροπή. Τι χρειάζεται για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρό μας; Είναι απαραίτητο όλοι που ασχολούνται με αυτό να έχουν ηρεμία και να μην θέτουν υπό αμφισβήτηση την καταλληλότητα των άλλων. Είναι απαραίτητο να το κάνουμε αυτό», είπε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο του Gala Quinas de Ouro, στη Λισαβόνα.

Ο Πεσέιρο, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (2-1) με την Βιτόρια Γκιμαράες κόντρα στην Αβες, αλλά μετά την διακοπή για της εθνικές ομάδες, τον περιμένει μία δύσκολη δοκιμασία. «Είναι σημαντικό να παίζεις εναντίον της Μπενφίκα και άλλων μεγάλων ομάδων. Η απόδοσή μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Ας εργαστούμε για να κάνουμε ό,τι έχει σχεδιάσει ο σύλλογος», πρόσθεσε


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ