Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σκέφτονται κι αυτό στο Λιμάνι για τον πάγκο - Λέτε να κάνει ο Μαρινάκης την έκπληξη μεγατόνων;
| 2018-03-31 10:15:00

Το σκέφτονται κι αυτό στο Λιμάνι για τον πάγκο - Λέτε να κάνει ο Μαρινάκης την έκπληξη μεγατόνων;

του Παναγιώτη Νικολάου
 Το σκέφτονται κι αυτό στο Λιμάνι για τον πάγκο - Λέτε να κάνει ο Μαρινάκης την έκπληξη μεγατόνων;

Όλα ανοιχτά για τον αντι-Γκαρσία, ακόμα και το πιο... τρελό σενάριο.

Καθημερινές είναι πλέον οι αναφορές στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ για τον διάδοχο του Όσκαρ Γκαρσία στον πάγκο του Ολυμπιακού, μιας και αποτελεί, πλέον, κρυφό μυστικό στου Ρέντη ότι ο Ισπανός τεχνικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά και μετά το τέλος της σεζόν.

Έτσι, η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του 44χρονου τεχνικού έχει πάρει… φωτιά, με τις περιπτώσεις που φέρονται να ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες να αυξάνονται συνεχώς μέρα με τη μέρα.

Πάντως, όπως σας γράψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, μερικά από τα ονόματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα, όπως του Πάουλο Σόουζα και του Κίκε Φλόρες, δεν «παίζουν» πραγματικά και συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες να απασχολήσουν σοβαρά, κυρίως λόγω του υψηλού κασέ που διαθέτουν οι δύο συγκεκριμένοι τεχνικοί.

Στο Λιμάνι, εξάλλου, σκέφτονται να κάνουν στροφή στο «πορτογαλικό μοντέλο», γι’ αυτό πάντα στα υπόψιν βρίσκεται η περίπτωση του Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρυσι, χωρίς, όμως, να αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη με μία λύση από την Ελλάδα. Όλα είναι ανοιχτά, άλλωστε, και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στον Πειραιά σχετικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου, μετά τη φετινή αποτυχημένη σε γενικές γραμμές σεζόν. 

Το σενάριο, δηλαδή, που ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο και αναφέρει ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τους Πειραιώτες δεν είναι και τόσο… ακραίο.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει παραδοσιακά αρκετές «συμπάθειες» στο Λιμάνι και ενδεχομένως να μπει στη λίστα, αν και εφόσον οι πρωταθλητές προτιμήσουν μια λύση από την εγχώρια αγορά κι ενός προπονητή που ξέρει τόσο τα αποδυτήρια της ομάδας, όσο και την ελληνική πραγματικότητα.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, η προτεραιότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να προκρίνουν μια λύση από το εξωτερικό. Αν δεν βρουν αυτό που θέλουν, όμως, τότε μπορεί να βγάλουν από το συρτάρι τη λίστα με τις «ελληνικές» επιλογές. Και σε αυτή, άλλωστε, ανήκει και η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πρώην προπονητή του Πανιωνίου, που ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα με τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags