Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που θα συζητηθεί από παράγοντα: «Η κρίση οδήγησε τις ομάδες στους νεαρούς παίκτες»
| 2018-04-07 23:45:00

Δήλωση που θα συζητηθεί από παράγοντα: «Η κρίση οδήγησε τις ομάδες στους νεαρούς παίκτες»

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί από παράγοντα: «Η κρίση οδήγησε τις ομάδες στους νεαρούς παίκτες»

Την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους λόγω της κρίσης έχουν πλέον οι νεαροί σε ηλικία παίκτες.

Στην προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου ως επίσημος μάνατζερ της FIFA, όντας μάλιστα ο νεότερος σε ηλικία εκπρόσωπός της με άδεια από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία, μίλησε ο Άγγελος Βεΐζι στον ΣΠΟΡ FM.

Ο νεαρός σε ηλικία ατζέντης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να στέκεται στην περίπτωση του Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος φαίνεται πως εξετάζεται και από την ΕΠΟ για να στελεχώσει τις μικρές εθνικές ομάδες.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Βεΐζι εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα επόμενα χρόνια θα προκύψουν κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα, αφού η κρίση αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για αυτά τα παιδιά για να αποδείξουν την αξία τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγελος Βεΐζι στην εκπομπή «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»

Για την ενασχόλησή του ως μάνατζερ: «Επτά χρόνια και επίσημα ως FIFA agent ασχολούμαι με το συγκεκριμένο αντικείμενο».

Για τις συνεργασίες του με αρκετούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες, κυρίως στην ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκα την τελευταία πενταετία, λόγω του ότι έβλεπα ότι έρχεται η κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και οι περισσότερες ομάδες θα βασιζόντουσαν στους νεαρούς παίκτες και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με την ανεύρεση ταλέντων σε όλη την Ελλάδα, στην επαρχεία, σε νησιά και αν βρω παιδιά που θα τα βοηθήσω, να τα μεταγράψω σε μεγάλες ΠΑΕ. Ο Ολυμπιακός βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να κάνει μία τρομερή επένδυση στον τομέα των ακαδημιών και των εγκαταστάσεων. Η προσέγγισή τους στα παιδιά ήταν άριστη και τα περισσότερα παιδιά, λόγω και συγκυριών, πήραν μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Εγώ τους είχαν ανακαλύψει όταν ήταν σε κάποιες ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων. Ήρθαν οι προτάσεις μέσω του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και έτυχε κάποια από τα παιδιά να εξελιχθούν πάρα πολύ καλά. Μερικά από αυτά τα παιδιά, όπως ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο Γιώργος Φέκκας και ο Τάσος Μποσκουΐδης, κατάφεραν να σπάσουν όλα τα ρεκόρ και να υπογράψουν σε ηλικία μόλις 16 ετών (γεννημένοι όλοι το 2001) επαγγελματικά συμβόλαια με το σύλλογο».

Για τον Εμιλιάνο Μπουλάρι και αν μπορεί να παίξει στην Εθνική Ελλάδας: «Είναι ένα παιδί που έχει 1,90 μ. ύψος και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχουν ακουστεί αρκετά για εκείνον. Είναι αρχηγός στην εθνική Αλβανίας Νέων. Είναι Έλληνας, έχει γεννηθεί εδώ, έχει την επιλογή να διαλέξει. Πρέπει να το αποφασίσει ο ίδιος. Και η ΕΠΟ θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Πρόκειται για ένα παιδί 17 ετών και δεν είναι εύκολο να τους πεις να κάνει μία τέτοια κίνηση. Μακάρι να δουλέψει και να προχωρήσει».

Για το ενδιαφέρον της Λάτσιο, μέσω του Ίγκλι Τάρε, για τον συγκεκριμένο παίκτη: «Αν έβαζα μπροστά το προσωπικό μου συμφέρον, θα αποφάσιζα να πάει στην Ιταλία. Επειδή όμως εγώ και ο πελάτης μου, ο Εμιλιάνο, είμαστε δύο άνθρωποι έχουμε μάθει να εκτιμάμε κάποια πράγματα στη ζωή και ο τρόπος που μας μίλησαν στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικό και επειδή θεωρήσαμε πως το τάιμινγκ δεν ήταν το κατάλληλο. Αποφασίσαμε να παίξει και αν το αξίζει να πάρει μεταγραφή για έξω. Ο κ. Τάρε ψηφίστηκε ο κορυφαίος τεχνικός διευθυντής στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έχει πουλήσει πολλούς παίκτες και μας παραδέχθηκε για την απόφασή μας».

Για τις δυσκολίες που συνάντησε ως νεαρός σε ηλικία μάνατζερ: «Ήταν δύσκολο, επειδή όταν είσαι 21 ετών, δεν θα σε εμπιστευτεί. Ήθελα κάτι να το χτίσω, το βλέπω πιο ρομαντικά το ποδόσφαιρο. Έχουμε δει πως το ποδόσφαιρο έχει τα θεματάκια του. Το βλέπω πιο ρομαντικά, βγάζει πιο πολύ υγεία όταν μιλάμε για μεγάλα παιδιά. Επειδή θέλω να κάνω καριέρα, αποφάσισα να επενδύσω στα νέα παιδιά. Το τρέξιμο ήταν ασταμάτητο επί μία τριετία. Δεν έχουμε από πίσω κάποιον επενδυτή».

Για τους Νέους παίκτες: «Όσον αφορά τις Ελπίδες πηγαίνουν εξαιρετικά, είναι στην πρώτη θέση και έχουν αρκετές πιθανότητες για την πρόκριση στους αγώνες που απομένουν. Έχουμε μία ομάδα που παίζει γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο, μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε αυτόν τον τρόπο. Στους πιο μικρούς αποκλειστήκαμε στο Elite Round, ενώ είχαμε δύο ήττες στην Κ17 και ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Λίγο πιο προσεγμένες επιλογές στο μέλλον, θα μας οδηγήσουν στα σωστά αποτελέσματα. Η κρίση έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά να δουλέψουν με περισσότερο πάθος για να πετύχουν στη ζωή τους.».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags