Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή ανατροπή στο Λιμάνι, έτσι ρίχνει «βόμβα» ο Μαρινάκης - Ατάκα που «γκρεμίζει» το Καραϊσκάκη
| 2018-04-12 09:17:00

Τρελή ανατροπή στο Λιμάνι, έτσι ρίχνει «βόμβα» ο Μαρινάκης - Ατάκα που «γκρεμίζει» το Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή ανατροπή στο Λιμάνι, έτσι ρίχνει «βόμβα» ο Μαρινάκης - Ατάκα που «γκρεμίζει» το Καραϊσκάκη

Πώς άλλαξαν τα δεδομένα και ποιος είναι ο μεγάλος «σύμμαχος».

Να συνεχίσουν τη συνεργασία τους υπό τους δικούς τους όρους και κανόνες προσπαθούν Ολυμπιακός και Κέβιν Μιραλάς, παρά τα όσα γράφτηκαν για ειλημμένη απόφαση από πλευράς Πειραιωτών να μη διατηρήσουν τον Βέλγο σταρ στο ρόστερ τους και τη νέα περίοδο...

Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη ο Κριστόφ Ενροτό, διάσημος ατζέντης του 31χρονου παίκτη, έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Εβερτον για το μέλλον του πελάτη του, στοχεύοντας σε μια γρήγορη απόφαση και συμφωνία που θα απελευθερώσει τον Kέβιν Μιραλάς από το άγχος της αμφιβολίας για το πού θα παίζει την επόμενη σεζόν.

Ο άσος του Ολυμπιακού θέλει να ξεκαθαρίσει το ταχύτερο δυνατό η υπόθεση, ώστε να μπορέσει να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στην προσπάθειά του να μπει στην 23άδα της εθνικής Βελγίου για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το σίγουρο είναι πως έχει ξεκαθαρίσει στον ατζέντη του την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό με κάθε κόστος.

Όπως προκύπτει, πάντως, οι Αγγλοι από τη μεριά τους δεν δείχνουν πρόθυμοι να πάρουν άμεσα αποφάσεις και θέλουν να «παγώσουν» την υπόθεση τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα ή ακόμα καλύτερα γι'αυτούς, μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της εθνικής Βελγίου στο Μουντιάλ.

Έτσι υπάρχει χάσμα που οδηγεί σε στασιμότητα την υπόθεση, αν και η πλευρά του παίκτη έχει ξεκαθαρίσει στα Ζαχαρωτά πως αν δεν επιτευχθεί συμφωνία παραμονής του στον Ολυμπιακό τότε θα παραμείνει στην Εβερτον, επιβαρύνοντας το μπάτζετ με τα 3 εκατ. ευρώ του ετήσιου συμβολαίου του.

Οσο για την είδηση από το Βέλγιο πως το όνομα του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών στόχων του νέου αθλητικού διευθυντή της Αντερλεχτ, Λουκ Ντεβρέ, όπως και ότι παραμένει στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης, ο ίδιος ο παίκτης είναι σαφές πως αδιαφορεί και ότι δεν τον απασχολεί αυτή τη στιγμή η επιστροφή στα... πάτρια εδάφη.

«Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται και τι γράφεται για την Άντερλεχτ ή τη Σταντάρ Λιέγης», έχει πει χαρακτηριστικά ο 31χρονος εξτρέμ στο περιβάλλον του, αλλά και στον διάσημο ατζέντη του, που προσπαθεί με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού να «κλειδώσει» μια συμφωνία παραμονής του παίκτη στο Λιμάνι και για τη νέα περίοδο (πιθανότατα με νέο δανεισμό).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags