Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό δεν έχει ξαναγίνει: Γερμανική ομάδα «βουτάει» δύο παίκτες από Ολυμπιακό-ΑΕΚ!
| 2018-04-22 16:45:00

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει: Γερμανική ομάδα «βουτάει» δύο παίκτες από Ολυμπιακό-ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει: Γερμανική ομάδα «βουτάει» δύο παίκτες από Ολυμπιακό-ΑΕΚ!

Ποιοι ετοιμάζονται για την ξενιτιά; Οι απαντήσεις στο Sportdog.

Παραδοσιακά οι γερμανικές ομάδες «ψωνίζουν» από την Ελλάδα, με τα παραδείγματα παικτών που έφυγαν από τη χώρα μας και συνέχισαν στη Bundesliga, ή ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, να είναι πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι δε, η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέκτησε τον Παναγιώτη Ρέτσο από τον Ολυμπιακό με μεταγραφή-ρεκόρ, ενώ φέτος αναμένεται να υπάρξουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαδρομή Ελλάδα-Γερμανία.

Ακούγεται, μάλιστα, πολύ έντονα ότι ακόμα ένας άσος του Ολυμπιακού, ο Εχσάν Χατζισαφί, είναι υποψήφιος για να επιστρέψει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, στην οποία έχει ήδη θητεύσει μια φορά, με τη φανέλα της FSV Φρανκφούρτης.

Όπως λέγεται, ο Ιρανός έχει προταθεί στην Κολωνία, η οποία θα υποβιβαστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο βασικός αριστερός της μπακ, Γιόνας Έκτορ, πιθανότατα θα αποχωρήσει.

Δεν είναι, όμως, ο άσος του Ολυμπιακού ο μόνος υποψήφιος αντικαταστάτης του Γιόνας Έκτορ από Ελλάδα. Αντιθέτως, πληροφορίες από τη μανατζερική «πιάτσα» αναφέρουν ότι στην Κολωνία προωθείται από ατζέντηδες και η περίπτωση του Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ.

Αμφότερες οι υποθέσεις είναι ακόμα νωρίς για να ξεκαθαρίσουν από τώρα, αλλά με δεδομένο ότι οι δύο παίκτες έχουν χάσει τη θέση του βασικού σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι. Ίδωμεν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags