Facebook Pixel Μπορεί να επανάλθει για Βράνιες η ΑΕΚ - Φήμες για πρόβλημα με Χιμένεθ
| 2018-05-23 22:17:00

Σκάει πρόταση-έκπληξη για μεταγραφάρα στην ΑΕΚ - Νέος «μπελάς» και... Παπαδόπουλος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει πρόταση-έκπληξη για μεταγραφάρα στην ΑΕΚ - Νέος «μπελάς» και... Παπαδόπουλος

Τι παίζει τελικά με Μανόλο και το ραντεβού με Μελισσανίδη; Όλα εδώ.

Η ΑΕΚ πρέπει να κινηθεί πολύ προσεκτικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς καλείται να καλύψει τα κενά δύο βασικών παικτών που αποχώρησαν, του Αραούχο και του Χριστοδουλόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις στη συνέχεια.

Άλλωστε, ακόμα δεν έχουμε μπει ούτε καν στον Ιούνιο και ήδη οι φήμες περί ενδιαφέροντος ομάδων του εξωτερικού για άσους του Δικεφάλου έχουν ήδη αρχίσει να «φουντώνουν».

Ένα ζήτημα που είχε απασχολήσει την Ένωση τον περασμένο χειμώνα και δεν αποκλείεται να επανέλθει στην επικαιρότητα είναι αυτό του Όγκνιεν Βράνιες.

Θυμίζουμε ότι τότε ο Βόσνιος είχε ζητήσει με… άκομψο τρόπο να πάρει μεταγραφή στην Άντερλεχτ, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Πάντως,  στην «πιάτσα» συζητιέται ότι ο βελγικός σύλλογος είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει ξανά τον Βράνιες.

Η Άντερλεχτ πούλησε τον βασικό κεντρικό της αμυντικό, Ούρος Σπάγιτς, με 6.000.000 ευρώ στην Κράσνονταρ (για την οποία είχε "παίξει πολύ δυνατά το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου), συνεπώς έχει στα χέρια της χρήματα να ξοδέψει, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει και στόπερ.

Με δεδομένο ότι ο Βράνιες αρέσει στους Βέλγους και παράλληλα ο ίδιος ο διεθνής αμυντικός έχει εκφράσει επανειλημμένα τις φιλοδοξίες του για αύξηση στο συμβόλαιο του, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα συμβεί εφόσον η Άντερλεχτ επανέλθει για την απόκτησή του.

Οι φήμες και τα κρίσιμα ραντεβού με Χιμένεθ

Παράλληλα, παρατηρείται μια -εύλογη- ανησυχία στον κόσμο της ΑΕΚ για το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ. Μπορεί ο τεχνικός της Ένωσης να τα βρήκε σε προφορικό επίπεδο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως έγινε γνωστό, ωστόσο όσο δεν ανακοινώνεται επίσημα η παραμονή του, αρχίζουν και ακούγονται «ψίθυροι» περί αρνητικών εξελίξεων.

Φυσικά, το ενδεχόμενο να «στραβώσει» κάτι με τον Ισπανό θεωρείται απίθανο, ενώ αυτό που βγαίνει από την πλευρά της ΑΕΚ είναι πως το θέμα της υπογραφών και των ανακοινώσεων είναι καθαρά τυπικό και ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ανανέωση.

Σε κάθε περίπτωση, οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη. Ήδη χθες πραγματοποιήθηκε ραντεβού του δικηγόρου του Χιμένεθ με την ΑΕΚ, ενώ αναμένεται να υπάρξει και άλλο μέσα στις επόμενες μέρες. Οι εξελίξεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού το ζητούμενο για την Ένωση είναι να κλείσει οριστικά η υπόθεση ώστε να συνεχιστεί δίχως εμπόδια ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags