Facebook Pixel Φέρνει Πούκι στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης - Τι θα κάνει με παίκτες του Παναθηναϊκού
| 2018-05-25 22:25:00

«Τυφώνας» Μαρίνος - Αυτοί είναι οι... καψούρες του που θέλει από ΠΑΟ στην ΑΕΚ - Φορ για πολλά γκολ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Τυφώνας» Μαρίνος - Αυτοί είναι οι... καψούρες του που θέλει από ΠΑΟ στην ΑΕΚ - Φορ για πολλά γκολ!

Ποιοι κόβονται με το «καλημέρα» του Ουζουνίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε τη συμφωνία της μαζί του για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελούσε ούτως ή άλλως προσωπική «αδυναμία» του Δημήτρη Μελισσανίδη, συνεπώς εφόσον «στράβωσε» το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ και ο Μαρίνος ήταν ελεύθερος, το deal προχώρησε άμεσα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο Ουζουνίδης αποτελεί πολύ πιο οικονομική περίπτωση από τον προκάτοχό του, ο οποίος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τη Λας Πάλμας, με υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που του πρότεινε η ΑΕΚ.

Έτσι, η Ένωση έλυσε το θέμα του προπονητή, που «σερνόταν» εδώ και καιρό, και μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει ήδη υπό την αιγίδα του Νίκου Λυμπερόπουλου και η πρόσληψη του Ουζουνίδη δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά τα μεταγραφικά πλάνα του Δικεφάλου.

Πάντως, κάθε άλλο παρά βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου θα επιδιώξει να φέρει στην ομάδα παίκτες που είχε στον Παναθηναϊκό.

Για παράδειγμα, μια από τις «καψούρες» του Εβρίτη τεχνικού, ο Λουτσιάνο Νέβες, δεν θα συνεχίσει στο Τριφύλλι, όμως αντίστοιχα δεν φαίνεται να χωρά στο ρόστερ της ΑΕΚ με την ταυτόχρονη παρουσία του Μάνταλου και του Λιβάγια. Το ίδιο ισχύει και για έναν άλλον εκ των αγαπημένων παικτών του Ουζουνίδη, τον Ματίας Γιόχανσον, από τη στιγμή που υπάρχουν οι Μπακάκης και Γκάλο. Δεν μπορούμε, πάντως, να προεξοφλήσουμε τίποτα αφού ακόμα είναι νωρίς και οι όποιες προσθήκες για την ΑΕΚ θα εξαρτηθούν και από ενδεχόμενες αποχωρήσεις που θα σημειωθούν στη συνέχεια.

Ωστόσο, ένας από τους ποδοσφαιριστές που ο Ουζουνίδης έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση και προσπάθησε να φέρει στον Παναθηναϊκό πέρυσι είναι ο Τεέμου Πούκι, για τον οποίο φαντάζει πλέον πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε, η Ένωση χρειάζεται δεδομένα έναν «ενδεκαδάτο» επιθετικό, το όνομα του Φινλανδού είχε παίξει από πριν στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ και πλέον την ομάδα αναλαμβάνει ένας τεχνικός που γνωρίζει και επιβεβαιωμένα θέλει τον παίκτη.

Όσο για ορισμένες περιπτώσεις παικτών από την Ισπανία που έπαιξαν για την ΑΕΚ, με πιο χαρακτηριστική αυτή του Χάιμε Ρομέρο, πλέον φαντάζει δύσκολο να προχωρήσουν, από τη στιγμή που ήταν «συνδεδεμένες» με τον Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags