Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Κόκε: «Με πέταξαν στον δρόμο από τον Άρη - Το αντίο μου δεν ήταν όπως του Ινιέστα...»
| 2018-05-25 22:39:00

Ξέσπασμα Κόκε: «Με πέταξαν στον δρόμο από τον Άρη - Το αντίο μου δεν ήταν όπως του Ινιέστα...»

Sportdog Team
Ξέσπασμα Κόκε: «Με πέταξαν στον δρόμο από τον Άρη - Το αντίο μου δεν ήταν όπως του Ινιέστα...»

Σε ποιον τα χώνει συγκεκριμένα ο Ισπανός άσος;

Στο Μετρόπολις 95.5 φιλοξενήθηκε ο Σέρχιο Κόκε και μίλησε για όλα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε για τον Πάκο Έρέρα, την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, ενώ εξέφρασε και την πίκρα του για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε την καριέρα του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επικείμενη έλευση του Ερέρα στον Άρη: «Δεν τον ξέρω προσωπικά, άλλα από όσα ακούω και διαβάζω είναι πολύ καλός προπονητής».

Για τον τρόπο που παίζει: «Μπορεί να μην γνωρίζω ορισμένα πράγματα για τη φιλοσοφία του, αλλά από αυτά που ακούω στο ραδιόφωνο στην Ισπανία καταλαβαίνω ότι θα φέρει θετικά πράγματα στον Άρη. Ο προπονητής είναι σημαντικός σε κάθε ομάδα, όμως χωρίς παίκτες δεν μπορεί να κάνει μαγικά».

Για το αν μίλησε μαζί του: «Προσπάθησε ο Ερέρα να έρθει σε επαφή μαζί μου μέσω του αδερφού μου, αλλά δεν μίλησα ακόμα μαζί του. Είμαι πάντα διαθέσιμος για τον Άρη όποτε μου ζητηθεί».

Για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα: «Υπάρχει πρόβλημα με τον πρόεδρο του Άρη, για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε. Ήθελα να κλείσω με καλύτερο τρόπο την καριέρα μου στον Άρη, όμως με πέταξαν στον δρόμο. Το «αντίο» μου δεν ήταν αυτό όπως για παράδειγμα του Ινιέστα και αυτό με πίκρανε. Για να είμαι ειλικρινής δεν παρακολουθώ την ομάδα γιατί είμαι απογοητευμένος για το πως μου συμπεριφέρθηκαν».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος συνέβαλε τα μέγιστα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Για τους οπαδούς η ομάδα είναι σαν θρησκεία. Ο κόσμος πρέπει να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα με το ίδιο πάθος ανεξάρτητα ποιος θα είναι πρόεδρος στο σύλλογο. Θα έρθω για διακοπές στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν ο πρόεδρος θα με αφήσει να μπω στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags