Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι πήγε... τόσο στραβά και δεν πήρε άδεια ο Πανιώνιος;
| 2018-05-28 21:38:00

Τι πήγε... τόσο στραβά και δεν πήρε άδεια ο Πανιώνιος;

Sportdog Team
Τι πήγε... τόσο στραβά και δεν πήρε άδεια ο Πανιώνιος;

Όλοι... ψάχνονται στην Πλατεία.

Σαν βόμβα έσκασε την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση για μη αδειοδότηση του Πανιωνίου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο και εξέτασε τους φακέλους των ΠΑΕ που συμμετείχαν εφέτος στη Super League.

Οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι την Παρασκευή κατέθεσαν και έφεση και ελπίζουν πως θα δικαιωθούν, ξεκαθαρίζουν πως η επιτροπή παρά την απόρριψη του φακέλου αναγνώρισε πως δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές ανεξόφλητες ή μη διακανονισμένες προς το δημόσιο, το ΙΚΑ, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζομένους.

Το «άκυρο» όμως από την επιτροπή ήταν σοκαριστικό για μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον δρόμο της... εξυγίανσης και της επιστροφής στην κανονικότητα και ειδικά από τη στιγμή που στην Πλατεία έχουν κλεισμένη συμφωνία για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο θα τους αποφέρει περίπου 1.85 εκατ. ευρώ!

Επίσης στον Πανιώνιο τα πηγαίνουν πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια και στο θέμα των πωλήσεων, καθώς έχοντας δώσει μόνο Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί στον Ολυμπιακό, όπως ισχυρίζονται, έχουν βάλει στα ταμεία τους 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ σίγουρα είχαν έσοδα περίπου στις 400.000 ευρώ από την καλοκαιρινή τους πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Βάζοντας κάτω λοιπόν τα νούμερα, φαίνεται πως στον Πανιώνιο τον τελευταίο 1.5 χρόνο υπήρξαν έσοδα που έφταναν έως και τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Γι' αυτό και υπάρχει έντονος προβληματισμός σχετικά με το πόσο λάθος έγινε ο προγραμματισμός, ώστε να μην μπορούν να καλύψουν το κόστος λειτουργίας του συλλόγου και ταυτόχρονα να πάρουν άδεια.

Σίγουρα υπάρχουν χρέη από το παρελθόν που ακόμα τους... κυνηγούν, όμως και τα τωρινά λάθη, φαίνεται πως θα τα πληρώσουν ακριβά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags