Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα από Βασιλειάδη στην UEFA: «Σε ποιον να δώσω 30-40 εκατ. ευρώ;»
| 2018-06-09 08:55:00

Τρομερή ατάκα από Βασιλειάδη στην UEFA: «Σε ποιον να δώσω 30-40 εκατ. ευρώ;»

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα από Βασιλειάδη στην UEFA: «Σε ποιον να δώσω 30-40 εκατ. ευρώ;»

Εντάξει, τους κούφανε!

Ο κ. Βασιλειάδης φέρεται να άφησε άναυδα τα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, σύμφωνα με τη Live Sport, σε συνάντηση που είχαν!

«Εγώ κύριοι έχω 30-40 εκατ. ευρώ για το ποδόσφαιρο. Αλλά σε ποιον από το οργανωμένο ποδόσφαιρο να τα δώσω για να πιάσουν τόπο», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε:

«Στην ΕΠΟ εσείς βάζετε υπερσύμβουλο που θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ κάθε εβδομάδα η FIFA ή η UEFA είναι στην Αθήνα κι ελέγχουν τι γίνεται στην ομοσπονδία. Σε αυτή την ΕΠΟ λοιπόν θα δώσουμε τόσα λεφτά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Ή θα τα δώσουμε στη Λίγκα, που εσείς οι ίδιοι πάθατε... εγκεφαλικό με τις αποφάσεις τους το τελευταίο διάστημα και με τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας τους; Σε ποιους κύριοι να δώσουμε αυτά τα λεφτά;». 

Απάντηση πάντως ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν πήρε κι όταν ρωτήθηκε από τη FIFA και την UEFA  για όσα γράφονται στις εφημερίδες ως δικά του σχέδια αναδιάρθρωσης, είπε: «Αφού η Λίγκα και η ΕΠΟ συζητούν τόσα χρόνια για την αναγκαιότητα αναδιαρθρώσεων χωρίς να το πράττουν, ε, δεν είναι λογικό τώρα που βρέθηκαν τόσα λεφτά, ο αρμόδιος να προσπαθεί να βρει από μόνος του λύσεις για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου; Και εν πάσει περιπτώσει, αυτά λέγω εγώ ως ιδέες. Ενδεχομένως θια πω κι άλλες ιδέες τις επόμενες μέρες. Το οργανωμένο ποδόσφαιρο τι λέει;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags