Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με ονοματάρες – Αυτοί είναι οι στόπερ – Με ποιους επιθετικούς γίνεται τρελό παιχνίδι
| 2018-06-10 21:15:00

Χαμός με ονοματάρες – Αυτοί είναι οι στόπερ – Με ποιους επιθετικούς γίνεται τρελό παιχνίδι

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με ονοματάρες – Αυτοί είναι οι στόπερ – Με ποιους επιθετικούς γίνεται τρελό παιχνίδι

Σε... έξαρση τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, όλα εδώ αναλυτικά.

Τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού «τρέχουν», αφού για τους Πειραιώτες έχουν αναπτυχθεί ουκ ολίγα σενάρια, τόσο σε επίπεδο μεταγραφών όσο και πωλήσεων.

Χθες «έσκασε» θέμα από την Τουρκία με τον Ανσαριφάρντ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτησή του, ωστόσο όπως με πολλά δημοσιεύματα που προέρχονται από τη γειτονική χώρα, έτσι και με αυτό καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

Οι Τούρκοι, άλλωστε, έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα… ευφάνταστοι σε μεταγραφικά θέματα, ενώ η Μπεσίκτας έχει συνδεθεί με ουκ ολίγα ονόματα επιθετικών, από τον Ανσαριφάρντ μέχρι και τον… Λακαζέτ!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα μεταξύ του προέδρου της Μπεσίκτας και του Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε για τον Ανσαριφάρντ ούτε για τον Κώστα Φορτούνη, παρά τα όσα εξακολουθούν να γράφονται.

Παράλληλα, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί και για το μέλλον του Μάρκο Μάριν μετά την απόρριψη της πρότασης του Ερυθρού Αστέρα από τον Γερμανό. Για τον διεθνή μέσο γράφεται ότι είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, όμως αυτό δεν προκύπτει από πουθενά με βάση τις πληροφορίες μας.
 

Νέα δεδομένα για Λέμα-Μολέντο, απόσταση με Γιάκομπ

Στο μέτωπο των μεταγραφών παραμένουν στην επικαιρότητα οι δύο πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού για την άμυνα, Κριστιάν Λέμα και Ροντρίγκο Μολέντο, όμως οι υποθέσεις τους εξακολουθούν να είναι μπλεγμένες και δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα.

Για τον πρώτο υπήρξε ανατροπή δεδομένων, αφού ενώ πριν λίγες μέρες ο Ολυμπιακός φερόταν να έχει αποσυρθεί από την προσπάθεια απόκτησής του εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων του παίκτη, όμως το θέμα «αναζοπυρώθηκε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Αργεντινός στόπερ ουσιαστικά χτύπησε ξανά την πόρτα των Ερυθρολεύκων και έριξε κάπως τις απαιτήσεις του προκειμένου να μην «κάψει» την προοπτική του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί μπορεί ο Λέμα να έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, όμως μέχρι στιγμής καμία δεν τον ικανοποιεί πλήρως ώστε να πάρει την απόφασή του. Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι παραμένουν στο κόλπο, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ανεβάσει την αρχική προσφορά τους.

Ο έτερος στόχος του Ολυμπιακού, Ροντρίγκο Μολέντο, θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για διακοπές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτόματα θα κλείσει και το θέμα της μεταγραφής του, το οποίο παραμένει περίπλοκο. Σίγουρα, η συγκυρία είναι ιδανική ώστε οι Ερυθρόλευκοι να ωθήσουν τον Βραζιλιάνο να βάλει πλάτη ώστε να πιέσει με τη σειρά του την Ιντερνασιονάλ, όμως θα πρέπει πρώτα ο ίδιος ο παίκτης να πάρει την οριστική του απόφαση για το αν επιθυμεί ή όχι να γυρίσει στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα στο ζήτημα του Μολέντο, ότι δηλαδή ο έμπειρος στόπερ δεν δείχνει να έχει κατασταλάξει 100% για την επιλογή του, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα και καθιστά ακόμα πιο δύσκολή μια μπερδεμένη υπόθεση. Άλλωστε ο Βραζιλιάνος έχει αποδείξει από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που έφυγε ότι είναι ιδιαίτερα ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και… δύσκολος στη συνεννόηση, ειδικά σε θέματα που του ζητείται να βάλει πλάτη.

Τέλος, ο Ολυμπιακός αναζητά και αμυντικό χαφ, με τον Κλαούντιο Γιάκομπ να είναι ένας από τους παίκτες, με τους οποίους έχουν μιλήσει οι Πειραιώτες. Παρ’ όλα αυτά, η απόσταση στο οικονομικό κομμάτι με τον Αργεντινό άσο είναι μεγάλη, ενώ οι Ερυθρόλευκοι δεν «καίγονται» για την απόκτησή του, αφού οι βασικές επιλογές τους για αμυντικό χαφ (αλλά και για εξτρέμ και επιθετικό) προέρχονται από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags