Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό: Δύο «μεταγραφές» μπαμ-μπαμ ο ΠΑΟ, έκανε το μεγάλο κόλπο - Τρελάθηκε ο Δώνης
| 2018-06-11 23:35:00

Φοβερό: Δύο «μεταγραφές» μπαμ-μπαμ ο ΠΑΟ, έκανε το μεγάλο κόλπο - Τρελάθηκε ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
Φοβερό: Δύο «μεταγραφές» μπαμ-μπαμ ο ΠΑΟ, έκανε το μεγάλο κόλπο - Τρελάθηκε ο Δώνης

Τρομερές κι ευχάριστες εξελίξεις στο τριφύλλι. Ποιες είναι…

Ευχάριστα νέα προέκυψαν στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας ότι πληρώθηκαν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο 50% των δόσεων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι πλέον εκκρεμεί μόνο η δόση Μαΐου για να καλυφθεί η μισθοδοσία της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, το γεγονός αυτό έχει ενθουσιάσει τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, οι οποίοι βρίσκονται σε διακοπές, όμως επικοινώνησαν μεταξύ τους και εξέφρασαν τη χαρά τους για τη σημερινή εξέλιξη.

Εκτός, πάντως, από την οικονομική και… ηθική ικανοποίηση των παικτών, οι πληρωμές βοηθούν και τον σύλλογο, ο οποίος γλιτώνει από τον μπελά πιθανών προσφυγών τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Ιουνίου και μπορεί να συνεχίσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν με ένα εμπόδιο λιγότερο.

Πρακτικά αυτό συνεπάγεται πως όσοι έχουν ακόμα συμβόλαιο και ήταν «φευγάτοι» λόγω των οικονομικών συνθηκών, δεν έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την ελευθέρας τους. Ουσιαστικά αναφερόμαστε στους Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, δύο βασικούς της ομάδας την περυσινή σεζόν, πάνω στους οποίους οι Πράσινοι ελπίζουν να στηριχθούν και του χρόνου.

Άλλωστε ο Γιώργος Δώνης, που αναμένεται να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία, υπολογίζει στους δύο άσους, ενώ και οι ίδιοι δεν έχουν εκφράσει τάσεις φυγής, με την προϋπόθεση ότι ο σύλλογος θα επανέλθει σε συνθήκες κανονικότητας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags