Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη με Σιώπη - Έτσι τον «καθαρίζει» ο Ολυμπιακός
| 2018-06-20 13:10:00

Απίστευτη εξέλιξη με Σιώπη - Έτσι τον «καθαρίζει» ο Ολυμπιακός - Θα πάρει το «σαπάκι»;

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη εξέλιξη με Σιώπη - Έτσι τον «καθαρίζει» ο Ολυμπιακός - Θα πάρει το «σαπάκι»;

Δεν κάνουν πίσω στο λιμάνι, τι περιμένει τον Έλληνα άσο;
 

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται από τον Ολυμπιακό ο Μανώλης Σιώπης, μετά τις φήμες που τον φέρνουν να επιδιώκει να φύγει από το λιμάνι για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Στο λιμάνι «βράζουν» με τον Έλληνα μέσο και, πλέον, είναι αποφασισμένοι να τον «τιμωρήσουν» με παραδειγματικό τρόπο. Όπως λέγεται, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να συναινέσουν σε καμία παραχώρηση του παίκτη και το πιο πιθανό είναι να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς να υπολογίζεται, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου έχει ακόμα δύο χρόνια συμφωνία με τους Πειραιώτες κι αν όντως οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πράξη την… απειλή τους, τότε ο παίκτης θα μείνει ανενεργός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντως, δεν αποκλείεται μετά το τέλος της σεζόν, στον Ολυμπιακό να δουν διαφορετικά το θέμα και να παραχωρήσουν τον παίκτη σε κάποια ομάδα ως δανεικό, ενδεχομένως και στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Εξάλλου, υπάρχουν «φωνές» εντός του συλλόγου που αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν πρέπει να «καεί» και πως πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες, ωστόσο μετά όσα έγιναν και τις υποψίες που έχουν στο λιμάνι, θεωρείται σχεδόν απίθανο να εισακουστεί η συγκεκριμένη άποψη.   

Έχει... θεματάκια ο Ρέγες

Στο μεταξύ, όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου Μεξικανού αμυντικού, Ντιέγκο Ρέγες, που ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, όντως εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει.

Μπορεί ο παίκτης να μένει ελεύθερος από την Πόρτο, ωστόσο έχει υψηλό κασέ, ενώ προέρχεται από αρκετούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, έχασε τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ επειδή είναι ξανά τραυματίας, οπότε η λογική λέει ότι στο λιμάνι δε θα μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν αδρά έναν παίκτη με τέτοιο ιστορικό.

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Μεξικανός στόπερ προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιβηρική και δε βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags