Facebook Pixel Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ - Γι’ αυτό φόρτωσε ο Λουτσέσκου
| 2018-07-03 11:05:00

Άρχισαν τα όργανα - Γι’ αυτό φόρτωσε ο Λουτσέσκου - Ποιοι αγρίεψαν τον Ρουμάνο - Καυτό ρεπορτάζ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άρχισαν τα όργανα - Γι’ αυτό φόρτωσε ο Λουτσέσκου - Ποιοι αγρίεψαν τον Ρουμάνο - Καυτό ρεπορτάζ

Γιατί τα έχει πάρει κρανίο ο κόουτς, τι παίζει με Πορτογάλο φορ.

Αίσθηση προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από τη Νόρντζελαντ με 2-1.
 
Ο Ρουμάνος τεχνικός έβγαλε έναν εκνευρισμό στις ατάκες του μετά το ματς, ενώ δεν απέφυγε να πετάξει και τα «καρφιά» του για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει τους παίκτες που έχει ζητήσει, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα και τώρα να αποκτηθούν, δε θα είναι έτοιμοι για το πρώτο κρίσιμο ματς με τη Βασιλεία.
 
Βεβαίως, ο κόουτς του Δικεφάλου δεν ήταν τόσο νευριασμένος με το αποτέλεσμα του φιλικού, όσο με το γεγονός πως ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ έχει πάει πίσω, ενώ έχουν γίνει αρκετοί λάθος χειρισμοί με συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.
 
Το πιο τρανό παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση του Τεέμου Πούκι. Ο Φινλανδός φορ ήταν δική του εισήγηση, ωστόσο ο παίκτης μετά από ένα απίστευτο σήριαλ τελικά χάθηκε (ανακοινώθηκε από τη Νόριτς), κάτι που οφείλεται βεβαίως και στις διαπραγματεύσεις του Λούμπος Μίχελ, όπως σας έχουμε ήδη γράψει.
 
Παράλληλα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ενοχλημένος από την αποχώρηση του Τζάλμα Κάμπος, ενώ τώρα καλείται να βρει τις λύσεις για να προλάβει να έχει μονταρισμένη την ομάδα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.
 
Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί ότι δεν του έγινε το «χατίρι» με απόκτηση αριστερού μπακ. Ο ίδιος έχει ζητήσει έναν παίκτη για μπακ απ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, τη στιγμή που κάποιες φήμες θέλουν την άφιξη στη Θεσσαλονίκη ενός «αναγνωρισμένου» μπακ, ώστε να ανέβει στην επίθεση ο Πορτογάλος εξτρέμ.

Σε όλα αυτά, στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού στριφογυρίζει και το θέμα με τον Ντάριο Σρνα, που η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη δεν είχε αίσιο τέλος.
 
Καμία κίνηση για Ούγκο Βιέιρα
 
Στο μεταξύ, όσον αφορά τα νέα σενάρια για τον Ούγκο Βιέιρα, προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία νέα κίνηση. Η τελευταία κρούση προς τον Πορτογάλο φορ είχε γίνει πριν από 15 μέρες περίπου και έκτοτε οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν επαναφέρει τη συγκεκριμένη περίπτωση στο τραπέζι.
 
Αν και είναι πολύ πιθανό ο έμπειρος επιθετικός να εξεταστεί εκ νέου από τον ΠΑΟΚ, μετά την εξέλιξη που είχε υπόθεση του Τέεμου Πούκι. Είναι ένας εφικτός στόχος για τον Δικέφαλο και θα πρέπει να σημειώσουμε πως η πλευρά του παίκτη ενόχλησε πρώτη την ελληνική ομάδα, κάτι που δείχνει ότι είναι μια μεταγραφή που μπορεί να προχωρήσει με σχετική ευκολία. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags