11/07/18 - 13:04

Συναντήθηκαν Βασιλειάδης-Super League - Tι συμβαίνει με τις διαφωνίες τους

Συνάντηση λίγο πριν από το ΔΣ της Λίγκας.

Sportdog Team
Συναντήθηκαν Βασιλειάδης-Super League - Tι συμβαίνει με τις διαφωνίες τους
464views 0shares

Συνάντηση λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League (15:00) είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση, όπως γράφει στο sdna.gr ο Άρης Ασβεστάς.

Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία και παραμένει: Η πλευρά της Super League δεν πέφτει κάτω από τον αριθμό των 14 ομάδων για την σεζόν 2019-20, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει στις 12 ομάδες, έστω και αν αυτό γίνει σταδιακά, δηλαδή από την σεζόν 2020-21. Και αυτό, με την προϋπόθεση ότι η λίγκα θα δεσμευτεί ώστε να μην κάνει αργότερα πίσω, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Όπως προαναφέραμε, στις 15:00 συνεδριάζει η διοργανώτρια με βασικό θέμα την αναδιάρθρωση και την πρόταση του υπουργού.

Αν οριστικοποιηθεί το ναυάγιο, μπαίνει οριστικά στην άκρη και η προτεινόμενη χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.

Έτσι οι 7 τηλεοπτικά «άστεγοι» θα παραμείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον της λίγκας και την έναρξη του πρωταθλήματος που οι «7» απειλούν να μποϋκοτάρουν.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ