Facebook Pixel Sportdog.gr | Σειρήνες από Ολλανδία για Λουντ – Τι έλεγαν στην ΑΕΚ για τον Φινλανδό
| 2018-07-16 20:58:00

Σειρήνες από Ολλανδία για Λουντ – Τι έλεγαν στην ΑΕΚ για τον Φινλανδό

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σειρήνες από Ολλανδία για Λουντ – Τι έλεγαν στην ΑΕΚ για τον Φινλανδό

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο, αλλά στην Ένωση δεν ανησυχούν.

Στο στόχαστρο της Φέγενορντ φέρεται να έχει μπει ο Ρόμπιν Λουντ. Όπως αναφέρουν ολλανδικά ΜΜΕ, η ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για τον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς φαίνεται πως οι Βιλένα και Ελ Αχμαντί δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Ρόμπιν Λουντ βρίσκεται ψηλά στη λίστα, αφού στη Φέγενορντ πιστεύουν στην ικανότητα του Φινλανδού να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις.

Καλή γνώμη όμως για τον παίκτη που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό έχει και η ΑΕΚ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω της συνεργασίας που είχε με τον 25χρονο μέσο στο Τριφύλλι τον έχει ψηλά σε εκτίμηση, η Ένωση όμως δεν βιάζεται.

Μάλιστα τη Δευτέρα οι άνθρωποι της Ένωσης σχολιάζοντας την περίπτωσή του έλεγαν, ότι δεν το βλέπουν, «στην παρούσα φάση τουλάχιστον». Ξεκαθάρισαν όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι στο μέλλον.

Στην ΑΕΚ κυνηγούν τις υποθέσεις των Μπογέ, Άλεφ και Πόνσε, οπότε δύσκολα θα αποκτηθεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν, στις αρχές Αυγούστου. Μέχρι τότε βέβαια ο Λουντ μπορεί και να μην περιμένει, αλλά και η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν δείχνει να καίγεται κιόλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags