Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» με ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Είναι… τελειωμένο - Αυτή τη φανέλα θα βάλει τελικά ο Λάζαρος
| 2018-07-16 23:30:00

«Κόλαση» με ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Είναι… τελειωμένο - Αυτή τη φανέλα θα βάλει τελικά ο Λάζαρος

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» με ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Είναι… τελειωμένο - Αυτή τη φανέλα θα βάλει τελικά ο Λάζαρος

Ποια είναι τα όπλα των δύο μονομάχων, όλο το στόρι.

Με μεγάλη ένταση, όπως αναμενόταν βέβαια, ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τη γνωστή υπόθεση με το εάν είχε ή δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τους Κιτρινόμαυρους.

Όπως σας ενημερώσαμε και με σχετικό θέμα, η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού και του Χριστοδουλόπουλου αναβλήθηκε, έπειτα από αίτημα της ομάδας του Πειραιά. Πρόκειται για μία φυσιολογική εξέλιξη, που όλοι την περίμεναν, ενώ αναμενομένη ήταν και η προσφυγή των Πειραιωτών!

Εκεί άλλωστε ποντάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιμένει και το ζήτησε και κατά την διάρκεια της εκδίκασης τη Δευτέρα, να παρουσιαστεί το συμβόλαιο του Λάζαρου. Πάνω σε αυτό άλλωστε συνεχίστηκε και η… κόντρα μεταξύ των δύο συλλογών μέσω διαρροών.

Η ΑΕΚ ανέφερε αρχικά πως οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν με τέσσερις δικηγόρους επειδή φοβούνται, ενώ από το λιμάνι απάντησαν ζητώντας να μάθουν για ποιο λόγο δεν πήγε το συμβόλαιο του παίκτη στο δικαστήριο η Ένωση, κατηγορώντας την πως είναι ιδιαιτέρως ομιλιτική μόνο μέσω διαρροών και όχι στις αίθουσες του δικαστηρίου!

Από την πλευρά της η Ένωση δεν θα αλλάξει τακτική μέχρι την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσει μέσω των δικηγόρων της, να αποδομήσει την αξία της υπογραφής του Έλληνας, δίνοντας διάφορα συμφωνητικά που έχει υπογράψει.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του sportdog.gr, όσα χαρτιά και να βγουν στη δημοσιότητα, ο Ολυμπιακός θα αθωωθεί – είτε σε πρώτο είτε σε δεύτερο βαθμό – απλώς, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, οι πιθανότητες μετά τη συμφωνία με τη Βερόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα, από 100-0 υπέρ των Πειραιωτών, έχουν πάει στο 70-30.

Όπως μάλιστα μας μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τι «όπλα» έχουν στη διάθεσή τους οι άνθρωποι και των δύο ομάδων, ουσιαστικά πρόκειται για μια αμιγώς επικοινωνιακή υπόθεση, αφού ακόμη κι αν τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό παίκτης και Ολυμπιακός, θα αθωωθούν στον (τελεσίδικο) δεύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τινάζει την πιάτσα ο Μαρινάκης - Τεράστιο πακέτο που τρελαίνει με Μουντιαλικό παικταρά της Κροατίας!

Σκέτη τρέλα στην ΑΕΚ - Από τα 15 εκατ. ευρώ στα… 3 - Γέμισε… φευγάτους, θα το μαζέψει ο Τίγρης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags