Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα τρελάνει κόσμο ο Ολυμπιακός - Ψάχνει... μπαμ από Μπαρτσελόνα - Αυτόν «στέλνει» ο Βαλβέρδε!
| 2018-07-22 17:45:00

Θα τρελάνει κόσμο ο Ολυμπιακός - Ψάχνει... μπαμ από Μπαρτσελόνα - Αυτόν «στέλνει» ο Βαλβέρδε!

Sportdog Team
Θα τρελάνει κόσμο ο Ολυμπιακός - Ψάχνει... μπαμ από Μπαρτσελόνα - Αυτόν «στέλνει» ο Βαλβέρδε!

Ποιος αφήνει την παρέα του Μέσι και... ψήνεται για Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτές εκκρεμότητες στο ρόστερ του, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις μεταγραφικές κινήσεις που σχεδιάζει για την ενίσχυσή του.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν χτίσει ένα πολύ ανεπτυγμένο δίκτυο επαφών στο εξωτερικό μέσω του οποίου μπορούν να αναζητήσουν καλές περιπτώσεις παικτών.

Εκτός της αγγλικής αγοράς, με την οποία υπάρχει σύνδεση λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ, οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν καλές σχέσεις και με τη Μπαρτσελόνα, της οποίας προπονητής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, λέγεται ότι οι Πειραιώτες ενδέχεται να προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τις σχέσεις τους με τον Βάσκο τεχνικό, «τσεκάροντας» παίκτες, τους οποίους ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στην Μπαρτσελόνα, με την προοπτική να τους αποκτήσουν με δανεισμό.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Βάσκος έχει στη «μαύρη λίστα» του επτά παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αγωνίζονται σε θέσεις που ο Ολυμπιακός στοχεύει να ενισχυθεί.

Οι Πειραιώτες αναζητούν ακόμα έναν στόπερ μετά την απόκτηση του Μιράντα, τη στιγμή που η Μπάρτσα θέλει να ξεφορτωθεί τον ταλαντούχο Βραζιλιάνο Μαρλόν Σάντος, που δεν «έπιασε» στη Βαρκελώνη.

Το ίδιο ισχύει και με δύο δεξιούς μπακ, του Βραζιλιάνου Ντόουγκλας και του πρώην άσου Πανθρακικού, Αλέις Βιδάλ. Αμφότεροι αποτελούν δύο περιπτώσεις που δεν είναι απαγορευτικές για τον Ολυμπιακό, ο οποίος «ψάχνεται» για δεξιό οπισθοφύλακα, αφού το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει αβέβαιο.

Όσον αφορά στην αναζήτηση αμυντικού χαφ, στη «μαύρη λίστα» της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Σέρχι Σαμπέρ, ο οποίος δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν οι Καταλανοί, παραμένει όμως ένας ποιοτικός μέσος (θυμίζει πολύ τον Μπουσκέτς), που θα μπορούσε να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Εκτός των τεσσάρων προαναφερθέντων που θα μπορούσαν να «παίξουν» για τον Ολυμπιακό, στους «κομμένους» του Βαλβέρδε συμπεριλαμβάνονται ακόμα τρεις. Ο λόγος για τους μέσους Αντρέ Γκόμες και Ραφίνια και τον μεσοεπιθετικό Μουνίρ Ελ Χανταντί, οι οποίοι φυσικά θεωρούνται... απλησίαστοι όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και οποιονδήποτε σύλλογο της χώρας μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags