Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι με Μαρτίνς – Πώς απαντάει ο Μαρινάκης, για τι μεταγραφές «φωνάζει»!
| 2018-07-24 22:36:00

Δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι με Μαρτίνς – Πώς απαντάει ο Μαρινάκης, για τι μεταγραφές «φωνάζει»!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι με Μαρτίνς – Πώς απαντάει ο Μαρινάκης, για τι μεταγραφές «φωνάζει»!

Τα «χάλια» του Ολυμπιακού και τι κρατάει από την τεσσάρα.

Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι βιώνει ο Ολυμπιακός, καθώς έχοντας χάσει το πρωτάθλημα, προσπαθεί να κάνει restart, όμως η εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς από τα φιλικά, είναι τουλάχιστον απογοητευτική.

Σίγουρα δεν υπάρχει πρόσφατο προηγούμενο, να έχουν χάσει οι Πειραιώτες σε δύο διαδοχικά φιλικά μέσα σε τέσσερις ημέρες με 4-0 (από Γκενκ και Αϊντχόφεν), παρουσιάζοντας κάκιστη εμφάνιση και «φωνάζοντας» ότι έχουν τρομερά κενά σε συγκεκριμένες θέσεις του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης κόντρα στους Ολλανδούς, αν και επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση, έζησε έναν εφιάλτη για δέκα λεπτά, καθώς μάζεψε τέσσερις φορές την μπάλα από τα δίχτυα του. Μάλιστα και στις τέσσερις φάσεις η αντίδραση της άμυνας ήταν απαράδεκτη. Στο 1-0 οι Μιράντα – Βούκοβιτς χάνουν τον Ντε Γιονγκ, στο 2-0 όλη η τετράδα χάνει την φάση, στο 3-0 οι Ολλανδοί «παίζουν βόλεϊ» με κεφαλιές μετά από κόρνερ, ενώ στο 4-0 ο Σισέ κάνει ένα από τα γνωστά επιπόλαια του λάθη και δεν προλαβαίνει ούτε να σταματήσει με φάουλ τον αντίπαλό του.

Τα τέσσερα γκολ και η συνολική αμυντική λειτουργία των Ερυθρολεύκων, επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς να ζητάει επειγόντως κεντρικό αμυντικό. Ο Βούκοβιτς για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, όμως είναι εμφανέστατο πως λείπει ο «βράχος» και ο παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνα. Μπορεί όμως αυτός να είναι ο Μεριά, που σχεδόν έχει κλείσει;

Επίσης, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στην επίθεση, καθώς η ρέντα του Γκερέρο χάθηκε, ο Ανσαριφάρντ που είναι προς πώληση, δεν έχει συνέλθει ακόμα και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος φορ. Ο Ολυμπιακός με τους Φορτούνη, Λάζαρο και Γκερέρο μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, όμως δεν μπορεί να τις τελειώσει. Χρειάζεται άμεσα φορ, ίσως και καλύτερο από τον Κόκα από της Μπράγκα!

Τα μόνα θετικά που πρέπει να κρατήσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τη νέα τεσσάρα, είναι η καλή παρουσία του Γιαννιώτη, παρότι δέχθηκε τέσσερα γκολ, αλλά και την εμφάνιση του Ποντένσε, ο οποίος ξεχωρίζει με την ποιότητά του και από ματς σε ματς δείχνει καλύτερος.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα αλλαγές και προσθήκες, καθώς δεν γίνεται να προχωρήσει έτσι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σίγουρα έχει πάρει το μήνυμα, αυτό άλλωστε προκύπτει και από τον προβληματισμό που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες και αν θέλει να γυρίσει το κλίμα, πρέπει να απαντήσει με σπουδαίες μεταγραφές. Του Αραό είναι το πρώτο χτύπημα. Θέλει άλλες δύο, τουλάχιστον, σε άμυνα και επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέχθηκε τέσσερα γκολ σε 10 λεπτά – Απαράδεκτα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καμπάνες»! Νέα «σφαλιάρα» για Ολυμπιακό – Σε 10 λεπτά τέσσερα γκολ, μεγάλη πλέον ανησυχία

Τι λείπει από τον «νέο Ολυμπιακό», αυτόν θέλει ο Μπλατ – Ιδού η μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags