Facebook Pixel Ανησυχία για Μαρτίνς, τι γίνεται με Αράο και Μεριά
| 2018-07-25 15:15:00

Απίθανο με Μαρτίνς - Βόμβες 10-15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - Έρχεται… μεγάλο μπαμ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο με Μαρτίνς - Βόμβες 10-15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό - Έρχεται… μεγάλο μπαμ!

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο, στον... τάκο και ο Πορτογάλος.

Νέους μπελάδες έφερε στον Ολυμπιακό το φιλικό με την Αϊντχόφεν, καθώς η νέα ήττα με 4-0, λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσης φιλική «σφαλιάρα» από την Γκενκ με το ίδιο σκορ, προκάλεσε γκρίνια και έξτρα προβληματισμό.

Οι πρώτοι που έχουν μπει στο στόχαστρο, όπως θα δείτε και από τα σχετικά πρωτοσέλιδα παρακάτω, είναι οι παίκτες, οι οποίοι παρά την θετική εμφάνισή τους στην πρώτη ώρα της αναμέτρησης με τους Ολλανδούς, «κατέρρευσαν» στη συνέχεια μέσα σε δέκα λεπτά και δέχθηκαν τέσσερα εύκολα γκολ. Προφανώς και υπάρχουν μεγάλες ευθύνες για τα λάθη στην άμυνα και δικαιολογημένα ο Πέδρο Μαρτίνς είναι έξαλλος με κάποιους ποδοσφαιριστές του (διαβάστε τα ονόματα στο ρεπορτάζ του Sportdog.gr), ωστόσο σίγουρα ο προβληματισμός δεν αφορά μόνο αυτούς.

Όπως σας μετέφερε το sportdog.gr και το βράδυ της Τρίτης σε σχετικό θέμα (Διαβάστε ΕΔΩ), αλλά και σε ρεπορτάζ μετά την τεσσάρα από την Γκενκ , ανησυχία υπάρχει στους διοικούντες και για τον Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος, παρότι δεν θέλει να ρισκάρει και σπάνια ξεφεύγει με τις αγωνιστικές του επιλογές, δείχνει κάποιες αδυναμίες, κυρίως όσον αφορά τη διαχείριση ορισμένων παικτών που δείχνουν φανερά εκτός κλίματος, αλλά και το επίπεδο της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, λίγες ημέρες πριν τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη.

Επίσης, κάποιοι εντός της ομάδας είχαν… παραξενευτεί και από τις μεταγραφικές του προτάσεις, όταν ζητούσε παίκτες που κόστιζαν 10 και 15 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό στηρίζουν απόλυτα τον Μαρτίνς, πιστεύουν πως είναι ο κατάλληλος για να φέρει την ομάδα ξανά στο σωστό δρόμο, μετά την περσινή επιτυχία και αναμένεται να τον βοηθήσουν έμπρακτα με καλές μεταγραφές.

Μπαμ και στα εξτρέμ!

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται πλέον οι μεταγραφές των Μεριά και Αράο (αμφότεροι προβάρουν τα ερυθρόλευκα), που ενδέχεται να ολοκληρωθούν λίαν συντόμως. Πρόκειται για δύο παίκτες που έρχονται να βελτιώσουν τους Πειραιώτες, ειδικά ο Βραζιλιάνος στη μεσαία γραμμή και τους οποίους θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς να τους έχει… από χθες στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα όμως, στο Λιμάνι ψάχνουν μία ακόμα ηχηρή κίνηση για τα εξτρέμ, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με την αποχώρηση του Πάρντο. Το όνομα που έχει επιστρέψει πλέον για τα καλά στην επικαιρότητα είναι αυτό του Λαζάρ Μάρκοβιτς, για τον οποίο το sportdog.gr σας έχει ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα πως απασχολεί και πάλι σοβαρά τους Πειραιώτες.

Η Λίβερπουλ δεν θέλει να κρατήσει τον Σέρβο άσο και όσο δεν υπάρχει κάποια άλλη σοβαρή πρόταση, οι πιθανότητες του Ολυμπιακού αυξάνονται. Ο χρόνος κυλάει υπέρ του!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags